Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek alapján tényleg összeillü...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján tényleg összeillünk szexuálisan?

Figyelt kérdés
Sziasztok én 22F barátnőm 22N. Sok nővel voltam már és a barátnőm is sok férfivel. Mégis úgy érzem és ő is hogy soha senkivel nem volt ilyen jó egyikünknek sem mint egymással. Soha, nem remeget még egy nő alattam. Ő viszont szinte minden alkalomnál remeg. 10 ből 2x van hogy ő nem megy el ilyenkor kézzel elégítem ki. Van hogy egy menet alatt 8x is elélvez mire én egyszer. Volt, hogy annyira remeget hogy magzatpózban feküdt fél órát / órát. Olyan is volt hogy rosszul lett és nem tudott lábra állni. Bár itt megijedtem kicsit. Szédült és remegtek a lábai csak segítséggel tudott bemenni az ágyig. Más nővel 1-2 órát is bírtam a szexet. Vele nagyon ritkán bírom addig. Már amikor először beteszem úgy érzem hogy mindjárt elélvezek. Vele az elejétől fogva élvezem és nem csak a végét.

2018. okt. 10. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocs,de szerintem kicsit rájátszik,meg kicsit te is kicsit hozzáadsz.Volt nekem is részem felejthetetlen élményekben,de nem lettem rosszul...
2018. okt. 10. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Ezek bíztató jelek, de azért az az igazi, amikor mindketten rosszul lesztek, és rángatóztok egy ideig.
2018. okt. 10. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a szexet, de arra nem vágyom, hogy utána órákig rosszul legyek. Kérdezted már őt? Tényleg ennyire jó neki? Számomra ez hihetetlen.
2018. okt. 10. 17:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Kérdezted már, hogy a korábbi partnereivel átlagosan hányszor élvezett el? Meg hogy mással korabban mennyi volt a legtöbb? Ezeket még fontos lenne tudni a válaszhoz
2018. okt. 10. 17:33
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
A nők több mint háromnegyede soha nem élvez el, nem tapasztal orgazmust (nem is képes rá), szóval az orvosi szinten is megdöbbentő lenne, ha a te barátnőd NYOLCSZOR élvezne el egy menet alatt. Ilyen nincs, már ne is haragudj. :D
2018. okt. 10. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
+ Van egy sanda gyanúm, hogy rá is játszik a dologra, hogy jobban magához láncoljon téged. A női furmány csodákra képes és ezt nőként mondom. Osztom egy előttem szóló véleményét, hogy színészkedés is lehet a dologban.
2018. okt. 10. 17:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta sokáig azt hitte hogy nemtud mással elmenni csak ha saját magának csinálja. De mondta hogy a korábbi partneréivel is élvezet már el. Csak ennyiszer nem. Remegős orgazmusa meg nagyon ritkán fordult elő talan 2 3 alkalommal. Amikor rosszul lett tényleg rosszul volt. Mikkor volt hogy magzat pózba vágta magát. Akkor jó fel óra / 40 percig remegett miközben csináltuk. Majd ledobót magáról hogy álljunk meg mert úgy érzi elfog ájulni.
2018. okt. 10. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:
menekulj ocsem, ami tul szep, h igaz legyen az sose az. ahogy az egyik elottem iro mondta, csak igy akar magahoz lancolni. egyet megtanultam, az a kapcsolat amibe ugy erzi magat az ember, mintha sose talalkozott volna meg ehhez hasonlo emberrel az csak egy amitas, ilyen nincs. magahoz akar lancolni teged.
2018. okt. 10. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Van-e aki többet mond?

8 először!

8 másodszor!

8 harmadszor!

8 orgazmussal percek alatt a tisztelt kérdező nyerte a sorozatorgazmus versenyt!

A nyereményét otthon elégítheti ki nyolcszor!

2018. okt. 10. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Márpedig létezik ilyen. Nekem is volt ilyen partnerem. Magasabb volt, mint én (csak azoknak írom, akik itt szoktak sírni az alacsonyságuk miatt), és amúgy a méretemmel se dicsekednék. Nem volt szoros, azért is tudtam kitartó lenni, de nem is kellett igazán, mert kb. két percenként volt orgazmusa. Akármit csináltam, minden működött nála.
2018. okt. 11. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!