Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján tényleg összeillünk szexuálisan?
Figyelt kérdés
Sziasztok én 22F barátnőm 22N. Sok nővel voltam már és a barátnőm is sok férfivel. Mégis úgy érzem és ő is hogy soha senkivel nem volt ilyen jó egyikünknek sem mint egymással. Soha, nem remeget még egy nő alattam. Ő viszont szinte minden alkalomnál remeg. 10 ből 2x van hogy ő nem megy el ilyenkor kézzel elégítem ki. Van hogy egy menet alatt 8x is elélvez mire én egyszer. Volt, hogy annyira remeget hogy magzatpózban feküdt fél órát / órát. Olyan is volt hogy rosszul lett és nem tudott lábra állni. Bár itt megijedtem kicsit. Szédült és remegtek a lábai csak segítséggel tudott bemenni az ágyig. Más nővel 1-2 órát is bírtam a szexet. Vele nagyon ritkán bírom addig. Már amikor először beteszem úgy érzem hogy mindjárt elélvezek. Vele az elejétől fogva élvezem és nem csak a végét.2018. okt. 10. 17:05
1/10 anonim válasza:
Bocs,de szerintem kicsit rájátszik,meg kicsit te is kicsit hozzáadsz.Volt nekem is részem felejthetetlen élményekben,de nem lettem rosszul...
2/10 anonim válasza:
Ezek bíztató jelek, de azért az az igazi, amikor mindketten rosszul lesztek, és rángatóztok egy ideig.
3/10 anonim válasza:
Imádom a szexet, de arra nem vágyom, hogy utána órákig rosszul legyek. Kérdezted már őt? Tényleg ennyire jó neki? Számomra ez hihetetlen.
4/10 anonim válasza:
Kérdezted már, hogy a korábbi partnereivel átlagosan hányszor élvezett el? Meg hogy mással korabban mennyi volt a legtöbb? Ezeket még fontos lenne tudni a válaszhoz
5/10 anonim válasza:
A nők több mint háromnegyede soha nem élvez el, nem tapasztal orgazmust (nem is képes rá), szóval az orvosi szinten is megdöbbentő lenne, ha a te barátnőd NYOLCSZOR élvezne el egy menet alatt. Ilyen nincs, már ne is haragudj. :D
6/10 anonim válasza:
+ Van egy sanda gyanúm, hogy rá is játszik a dologra, hogy jobban magához láncoljon téged. A női furmány csodákra képes és ezt nőként mondom. Osztom egy előttem szóló véleményét, hogy színészkedés is lehet a dologban.
7/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta sokáig azt hitte hogy nemtud mással elmenni csak ha saját magának csinálja. De mondta hogy a korábbi partneréivel is élvezet már el. Csak ennyiszer nem. Remegős orgazmusa meg nagyon ritkán fordult elő talan 2 3 alkalommal. Amikor rosszul lett tényleg rosszul volt. Mikkor volt hogy magzat pózba vágta magát. Akkor jó fel óra / 40 percig remegett miközben csináltuk. Majd ledobót magáról hogy álljunk meg mert úgy érzi elfog ájulni.
2018. okt. 10. 17:56
8/10 anonim válasza:
menekulj ocsem, ami tul szep, h igaz legyen az sose az. ahogy az egyik elottem iro mondta, csak igy akar magahoz lancolni. egyet megtanultam, az a kapcsolat amibe ugy erzi magat az ember, mintha sose talalkozott volna meg ehhez hasonlo emberrel az csak egy amitas, ilyen nincs. magahoz akar lancolni teged.
9/10 anonim válasza:
Van-e aki többet mond?
8 először!
8 másodszor!
8 harmadszor!
8 orgazmussal percek alatt a tisztelt kérdező nyerte a sorozatorgazmus versenyt!
A nyereményét otthon elégítheti ki nyolcszor!
10/10 anonim válasza:
Márpedig létezik ilyen. Nekem is volt ilyen partnerem. Magasabb volt, mint én (csak azoknak írom, akik itt szoktak sírni az alacsonyságuk miatt), és amúgy a méretemmel se dicsekednék. Nem volt szoros, azért is tudtam kitartó lenni, de nem is kellett igazán, mert kb. két percenként volt orgazmusa. Akármit csináltam, minden működött nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!