Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szexelni akar másokkal, de engem erényövben akar tartani. Akinek volt része ilyenben, írna tapasztalatokat?
Miért lapát? Ki tudnád fejteni?
Őt csak ez izgatja.
"Csak ez izgatja?" Gyenge duma! Te meg egy nagy m@**ha vagy ha beveszed!
Már kiszemeltje is van?
A páromnak megengedtem. Attól hogy ilyen vágya van. Nem jelenti azt hogy nem szeret. Megengedtem mert nem tárgyként kezelem. Egyikünknek sincs joga kalitkába tartani a másikat.
Nyitva kell hagy az ajtaját,ahova vissza tud szállni. Egy nap mikor felfedezte azt ami érdekelte,már nem fog szálldosni,csak a biztonságra vágyni és otthon maradni.
Ha szeretne sose akarna massal lefekudni. Teljesen mindegy hogy kinek milyen fetise van. Ha valakibe szerelmes vagyok es feltetel nelkul szeretem, akkor nem fogok mashoz hozzanyulni. Ha ennek tudataban neked ez okes, akkor hajra. A te dontesed.
25/N
6
Ez elég normie felfogás.
Nyilván nem tartom igazságosnak, hogy amit neki szabad, azt nekem nem. Ez csak akkor működhet, ha ő is enged, vagy ha belemész, abba amit ő állított fel feltételeket, de nálam ez utóbbi nem lenne opció.
Azt meg a többi válaszolónak szeretném üzenni, hogy attól, hogy ti monogámiában éltek, vagy azt hiszitek, nem létezhet szerelem egy nyitott kapcsolatban, vagy hogy nem működhet ez, attól még hogy ti nem tudnátok ezt csinálni, vagy még nem tapasztaltátok meg milyen, az nem azt jelenti, hogy minden úgy is van ahogy mondjátok. Ez egy szubjektív dolog. Attól, hogy neked nem tetszik, lehet, hogy másnak teljesen oké. Nem a ti értékrendetekre épül a világ értékrendje. Hogy jöttök ahhoz, hogy kijelentsétek, hogy pl "ha szeretne, nem akarna mással lefeküdni"? Csak mert te így tapasztaltad, nem biztos, hogy más is így működik, ahogy te. Azért ezen jó lenne néha elgondolkodniuk egyeseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!