Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van-e itt olyan korombeli (35...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e itt olyan korombeli (35 F) férfi vagy nő, aki folytat erotikus levelezést valakivel úgy, hogy van mellette kapcsolata, de a levelezésnél direkt soha nem jut -mert nem is akar- tovább? Mik a tapasztalatok lelkifurdalás terén?

Figyelt kérdés

Mert én szoktam.

Olyan válasszal nem tudok mit kezdeni, hogy "Minek levelezek, ha van párom?", mert az nem érdekel.

2016. szept. 27. 11:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én igen, bár ha rajtam múlik tovább is jutok a levelezésnél, de az ritka,általában csak levelezek.37F
2016. szept. 27. 12:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

34/F

Szoktam levelezést folytatni, néha egész fülled hangvételűeket is.

Nevem, arcom, identitásom titok. A lebukás minimalizálva, és nincs lelkiismeret furdalásom, mert semmi nem történik. Olyan, mintha egyedül fantáziálnék, csak ebben van egy partnerem.

2016. szept. 27. 12:12
 3/15 anonim ***** válasza:
Előfordult már nem is egyszer és nagyon rosszul érzem magam miatta. Sokszor nem tudom megmondani miért teszem. Szóval, ha valaki mégis kérdezé,hogy minek leveleznék,mert van párom még ezt sem tudnám megmondani.:) Pláne,hogy semmi sem lesz belőle. Mostanában sikerült meghúzzak egy határt. Azaz nem megyek fel olyan oldalakra,ahol közvetlenül ez a cél és az itteni privátokra sem válaszolok nagyon,ha szex téma miatt írnak rám. Én mostanában így kezelem.:) Nekem a lelkiismeretem szerencsére le tudja ezeket az érzéseket győzni. A kérdés már csak az,hogy miért van ilyen hülyeségekre szükségem,ha minden renben van köztünk lelkileg és szexuálisan is. Ha nem lenne minden rendben, akkor sem ezt találnám a legmegfelelőbb megoldásnak, Max a helyzet rontásának jó. N
2016. szept. 27. 12:33
 4/15 anonim ***** válasza:
Igen, egy időben rendszeresen! sajnos mostanában nincs partner hozzá..
2016. szept. 27. 12:35
 5/15 anonim ***** válasza:
Én szoktam és szeretek is. Nincs lelkiismeret furdalásom, mert találkozás nem szokott lenni belőle. 34F
2016. szept. 27. 12:38
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen.Először csak levelezés,aztán,randi,szeretkezés,válás.Most pedig együtt élünk.Csak én 47 voltam amikor ráírtam először...
2016. szept. 27. 12:38
 7/15 anonim ***** válasza:

Gyakorta előfordul ilyen típusú levelezés, de nincs lelkifurdalásom, mivel gyakran a barátnőmmel együtt írunk.

Ha valamelyik levélben különösen ötletes dolgot kapunk, akkor azt itthon, egymással valóra is váltjuk.

2016. szept. 27. 12:44
 8/15 anonim ***** válasza:
az lemaradt, hogy F/37
2016. szept. 27. 12:44
 9/15 anonim ***** válasza:

Evek ota ...

Nem lelkizek rajta minek ?

Ez csak egy plusz dolog

42N

2016. szept. 27. 13:25
 10/15 anonim ***** válasza:
Szoktam, de egyik sem tartott sokáig.34/N
2016. szept. 27. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!