Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm szexelni akar másokka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szexelni akar másokkal, de engem erényövben akar tartani. Akinek volt része ilyenben, írna tapasztalatokat?

Figyelt kérdés

2020. nov. 4. 22:45
1 2 3
 21/25 De La Cruse ***** válasza:
Jó nagy papucsban tarthat a barinénid. És sajnos igaza is van
2021. nov. 29. 07:48
 22/25 anonim ***** válasza:
Mi lett a sztoriból, kérdező?
2021. nov. 29. 08:41
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Évekkel ezelőtt összejöttem egy nagyon vad bevállalós csajjal. Szexkpacsolat volt, meg olyan se-veled se nélküled kapcsolat.

Ha ő egy skálán 9-10-es, én kb 6-7-es voltam, szóval voltam komplexusaim.

Hiába beszéltük hogy csak szex kapcsolat, folyton többet akartam, féltékenykedtem.

Végül megehyeztünk hogy nyitott kapcsolat legyen. De mivel nem vagyok olyan jó pasi mint ő jó nő, nem igazán sikerült felszednem csajokat minden héten. 1-2 összejött, de azok se voltak nagy számok, ő meg minden pénteken más férfival volt.

Egy kicsit benne volt az is, hogy szerelmes voltam belé, és nem is igazán érdekelt a többi nő.

A bdsm-ben kipróbáltunk ezt azt, úgyhogy beszereztem egy erényövet, és elkezdtem hordani néha. Ezzel jól tudtam leplezni azt, hogy nem tudok felszedni csajokat. Ez amúgy megtetszett neki, szóval egy idő után minden hétvégén az erényövben voltam, péntek reggeltől vasárnap estig, ő meg péntek szombaton bulizott, férfiakkal találkozott.

2021. nov. 29. 18:07
 24/25 anonim ***** válasza:

#23!

És mi lett a történet vége?

2021. dec. 16. 22:42
 25/25 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2021. dec. 17. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!