Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiú-tapasztalt lány felálláshoz milyen pózt ajánlotok, van-e tapasztalatotok ilyen helyzettel kapcsolatban (akár egyik, akár másik oldalról)?
Én úgy keueltem mintha nem lenne szüz.
Nem volt gond.
Nem.
A legjobb szerintem a lovagló vagy a kutya, a lány ezekben könnyen tud irányítani.
Én ilyen felállásban vesztettem el (16 voltam), lovagló volt az első póz aztán kutya, mert ezekben valóban tud a lány irányítani. 2 menet volt, akkor mindkettőben hamar elmentem.
19/F
Abszolút lent a fiú, fent a lány pozíció a legjobb mindkét nem számára mindig, pláne első alkalommal fiúnak, mivel úgy megy el a leglassabban a férfi és úgy irányít a legjobban a nő.
A gyors férfi orgazmus elég valószínű, ami kicsit javítható azzal, ha előtte esetleg más módon lehet testi és lelki feszültséget oldani kézzel vagy szájjal, úgy egy picit kevésbé lesz sürgős azonnal végeznie a fiúnak, bár így is elég hamar lesz vszeg.
Vagy tán már azóta túl is vagytok rajta? Milyen volt?
Köszi az eddigi válaszokat :)
Még nem jutottunk el oda, úgyhogy még várom az ilyen tapasztalataitokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!