Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kezdjek el “pasizni”,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek el “pasizni”, tapasztalatot szerezni a fiúkkal?

Figyelt kérdés

19/L vagyok, sosem volt még barátom, semmi tapasztalatom a fiúkkal.

Azért már hiányzik az intimitás, megtapasztalnék már dolgokat, mert kíváncsi vagyok és vágyom rá, de jelenleg nincs senki a képben, nem vagyok szerelmes, még csak kiszemeltem sincs. Az ismerkedés sem az erősségem.

Netes ismerkedésre, társkeresőkre gondoltam már, de kicsit tartok ezektől.

Meg ugye szűz vagyok még, nem is csókolóztam, lehet jobb lenne nem egyből belecsapni, hanem először csak pettingelni, de nem tudom erre mennyire vevők a férfiak, mennyire van türelmük egy szűz lányhoz, főleg, hogy többnyire az idősebbek szoktak bejönni. (Nem apakomplexus, nem az annyival idősebbek, akik már apám korabeliek.)

Egy valaki van, akit személyesen ismerek, tetszik, viszonylag helyes és értelmes srác, kapcsolat nem jöhet szóba bizonyos okok miatt, de most nem állíthatok oda elé, hogy “szia, lenne kedved lefeküdni velem/megcsókolni?”, azért ez elég fura lenne…

2021. dec. 29. 15:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

8 assal értek egyet.. de azért az olyan "önző pasikat" se nézzük le akiket agyoncsalt a párjuk.. elegük van.. most egy kis mókára vágynak :) és nem arra hogy 150 szer mondassák velünk hű de nagy a szerelm utána meg szétkeféltetik magukat a szeretűjükkel... -.- Én most ebben vagyok.. kalandra vágyom nincs ezzel semmi baj :)

mindezek mellett: egyetértek vele, sztem élőben "lásd" a jót, vedd észre h érdeklődnek, picit puhatolózz, legyél csini. Mostanában divat pl a félig festett haj ;)

sok sikert!! :)

26/F

2021. dec. 31. 07:45
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

Làtom senkinek nem esett le hogy ez újabb kamukérdés.

Persze, a szegény 19 éves lány aki egyszerűen nem bírja elvesziteni a szüzességét. 😂🤦‍♀️Igen persze.. Majd mindjárt sajnálom is meg elhiszem csak iszom egy kávét...

2021. dec. 31. 08:16
 13/18 anonim ***** válasza:

#12 válaszában valami, de tényleg troll, akkor hadd örüljön magának, ha meg nem az, akkor viszont megérdemel pár normális választ.

A helyedben kérdező én adnék egy esélyt az online ismerkedős platformoknak. Készülj, hogy van pár hülye, de ha megyeszékhelyen/fővárosban laksz, simán találhatsz a környéken rendes srácokat.

21F

2022. jan. 7. 12:14
 14/18 anonim ***** válasza:
51%

Nem biztos hogy troll, azért a 19 éves még középsulis. Nálunk is a lányok 1/3-ának még nem volt barátja akkor, az ilyen dekoratívabb és népszerű lányok esnek át ezen 15-16 évesen.

Az majd huszonévesen meg harmincévesen lesz jellemző inkább, hogy mindig lesz legalább 2-3 kan akivel azonnal le tudna feküdni, csak azért mert lány. Az egyetemista lányok pont ezért nyitottabbak és lazák még, mert még nem feltétlen kellett megélniük ezt a kiéhezett, állandóan nyomuló túlkeresletet. Úgyhogy kérdező, ne ijedj meg az ilyen válaszoktól, ezért kapod a cinikus megjegyzéseket, mert lehet majd te is offolós és válogatós leszel nem olyan sokára, de 19 évesen szerintem még pont nem léptél abba az időszakba akikre ezek vonatkoznak.

2022. jan. 9. 03:44
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok troll! Ki írogat ki poénból csak úgy ilyen kérdéseket? Nekem nem jutna eszembe.

Igen egyébként 12.-es vagyok, szóval még középiskolás. Tudom, hogy nem vagyok teljesen egyedül, nem én vagyok az egyetlen 19 éves, aki még csak sosem csókolózott, de azért a többség valamin ennyi idős korára már túl van. Az osztálytársaim, évfolyamtársaim többsége is. Volt egy barátnőm, vagy is inkább haverom, akinek szintén sokáig ez volt a helyzet, ő 18 évesen csókolózott először buliban, majd nem sokkal később barátja lett. Meglátjuk, mi lesz az egyetemen, de odáig szinte biztos nem lesz senki, akkor meg leszek már inkább majdnem 20 éves.:D

Csak azért is furcsa a dolog, mert nem akarom fényezni magam, nekem is nyilván megvannak a rosszabb tulajdonságaim, illetve nem vagyok egy topmodell sem, de egy értelmes, normális lánynak tartom magam és mások is annak tartanak, a külsőm is teljesen átlagos, már én is elfogadom magam és szép lánynak mondanak.

Az osztályban 13 lányból kb 10-nek volt már barátja.

2022. jan. 9. 08:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Pár év, és már abból lesz eleged, hogy amerre jársz, mindenhol egy magányos paliba botlasz, aki akar valamit tőled, hacsak csettintesz egyet. Majd huszonévesen.

2022. jan. 9. 08:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Így lesz, egy átlagos csajt tucatnyian simpelnek...

2022. jan. 9. 09:13
 18/18 anonim ***** válasza:
nagyon sok lány idealizálja a párkapcsolat fogalmát.. nem adnak semmit csak kapni akarnak.. ismertem jónéhány ilyet... "pasikát akarnak" meg "ebédezttést" shoppingot meg bankkártyát :D aztán nekem papolnak a szerelemről.. ez nem szerelm.. én szeretem nevén nevezni a dolgokat ez maxi kihasználás meg szexuális vágy.. ezt hívják szerelemnek az osztálytársaid ;)
2022. jan. 9. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!