Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hagynom kéne a barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagynom kéne a barátnőmet tapasztalatot szerezni?

Figyelt kérdés
Én 22 vagyok a barátnőm 19 és 3 éve vagyunk együtt. Lassan együtt élést és házasságot tervezünk de én kicsit aggódom mert előttem nem volt más szexuális tapasztalat. Kérdeztem hogy nem érzi e úgy hogy meg akar mást is megtapasztalódni mielőtt elkötelezi magát de azt mondta hogy nem tudna ilyesmit megtenni ha együtt vagyunk. Én félek hogy ha most nem éli ki magát akkor esetleg később,gyerek meg hitel meg nem tudom mi után lenne ilyen. Egyszer részegen mondta hogy érdekli hogy milyen lenne mással de nem emlékezett később. Rá kellene beszélnem hogy inkább most legyen mint később?
2018. szept. 11. 23:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ha együtt képzelitek el a jövőtöket, akkor semmiképpen. Lehet, hogy teljesen elvesztenétek egymást. Az, hogy később mi lesz nem ettől függ. Olyan lány, aki "kiéli" magát, simán lehet, férjhez megy, de 10-20 ev múlva elege lesz. S aki az "igazival" találkozik "először", lehet örökké boldog lesz vele.
2018. szept. 11. 23:51
 2/15 anonim ***** válasza:
31%
Ugyanebben a szituban voltam. 5 év után bukott ki és el is hagyott a csaj.
2018. szept. 11. 23:52
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
És hogy képzeled el? Adsz neki pár szabad estét? Tuti jót fog tenni a kapcsolatotoknak, és neked is .
2018. szept. 11. 23:52
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Egyrészt nagyon fiatalok vagytok, 3 év még semmi, a barátnőd most lép ki a nagybetűs életbe, ki tudja hogy hat majd rá (és itt most nem a kiélésre célzok).

Másrészt minek csinálsz magadnak problémát? Veled van, szeret, mi kell még? Természetes az emeberi kíváncsiság, de az egy dolog, hogy kíváncsi, és egy másik, hogy meg is tenné-e. Részegen egyébként is sok hülyeséget mondunk/teszünk, amit utólag megbánunk.

Ez a kötelező kiélés meg akkora hülyeség. Nem mindenkinek kell kiélni magát. Ha mind a ketten megtaláltátok egymásban a "nagyy őt", akkor miért keresnétek tovább?

A rábeszélést mégis hogy tervezted? "Gyere kicsim, dugjál egyet a Janival, dehogy megcsalj később"? Ugyan már! Felnőtt nő, majd ő eldönti mit és kit akar! És gondolj bele, te hogy viselnéd, ha a szerelmedet az engedélyeddel más kezelgeti? Tudnál rá ugyanúgy nézni mint azelőtt?

2018. szept. 11. 23:59
 5/15 anonim ***** válasza:

Erre nincs jó megoldás, de erőltetni bármit kár lenne.

A házassággal is bőven ráértek még.

2018. szept. 12. 00:04
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

Jogos az aggodalmad, és felelősnek hat a gondolatmeneted!

Nem törvényszerű, de nagyon benne van a pakliban, hogy majd ha jön a gyerek és jön a befásulás, akkor elő jön az ismeretlen varázsa és megy a félrekefélés...

Nagyon-nagyon keveseknek adatik meg az "örök hűség"!!!

2018. szept. 12. 00:13
 7/15 anonim ***** válasza:
34%
Nekem egyik barátom kölcsönadta a barátnőjét hasonló szituációban. A barátnő is kívánt mást, be is jöttünk egymásnak, kipróbálta velem, nem bántuk meg, jó volt.
2018. szept. 12. 03:32
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
28 éve vagyok a feleségemmel. Neki előttem 1 pasi volt, az is csak egyetlen egyszer. Maximálisan bízom benne. Lehet itt írogatni, hogy pedig már biztosan megcsalt, de ha valaki tudja a párja napi beosztását, akkor tud következtetni.
2018. szept. 12. 05:20
 9/15 anonim ***** válasza:
49%
Ridegen hangzik, és nyilván van pozitív példa, ami ezt cáfolja, de nem ildomos összekötni az életedet az elsővel, akár fiú vagy, akár lány. Sajnálom, hogy ezt gondolom, de legalább őszinte vagyok.
2018. szept. 12. 09:09
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

8-as: éljetek boldogul, nektek besikerült az élet!

Azt azért tudni kell, hogy a legtöbb esetben az érintett párja tudja meg legutoljára hogy megcsalták...

2018. szept. 12. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!