Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet az análra?

Figyelt kérdés
Sokszor mondtam neki hogy próbájuk ki, de mindig ellenkezett, viszont én ki szeretném próbálni. Mit mondjak neki hogy belemenjen?

2018. aug. 9. 16:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem értesz a szép szóból, akkor próbálkozz esetleg azzal, hogy vegyél neki egy felcsatolhatóst és mond neki, hogy ő ezzel seggbe dughat téged, ha utána te is őt.

Amúgy meg nem kell meggyőzni, ha ő nem akarja fogd fel, vagy ha neked ez olyan fontos, szakíts és keress mást.

2018. aug. 9. 16:08
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Először is fontos, hogy lelkileg megnyugtasd ezt úgy tudod elérni, hogy először hagyod hogy ő csinálja neked az ujjaival, ezt élvezni is fogod mivel prosztatád van. Ha látja, hogy neked jó nem fáj, élvezed akkor idővel kedvet kap hozzá. De közben mindig simogasd a csiklóját a nők úgy élvezik az anál témát. Ha ezzel szemben ellenérzésed van akkor meg sem érdemled hogy a csaj kipróbálja veled.
2018. aug. 9. 16:11
 3/15 anonim ***** válasza:
9%

Sehogy.

Ha valóban vonzódna hozzád, akkor engedné neked. A nők ugyanis szeretnek örömet okozni a szerelmüknek.

Nem kizárt, hogy más férfi majd fogja análozni a csajt, te viszont abból nem fogsz kapni.

:D

2018. aug. 9. 16:24
 4/15 he84 ***** válasza:
93%
Ne akard rávenni sehogy, ha ő nem akarja, hanem fogadd el! Ha ennyire seggbe szeretnéd, keress egy meleg férfit és vele próbáld ki. A nők közül sokan nem szeretik az anált, ezt jobb, ha elfogadod. Viszont ha netán emiatt szakítanál a barátnőddel, akkor neked a szex bizonyos formái a fontosabbak és nem a párod. A 3-as válaszolónak pedig nincs igaza! Ugyanis attól még, hogy egy nő szereti a párját, nem köteles neki az anált (a legtöbb nőnek igenis fáj), vagy bármi olyat megadni, amit ő nem szeret, ami fájhat neki, vagy amit megalázónak tart! Ennyire senki nem önfeláldozó, hogy cserébe szenvedjen,...
2018. aug. 9. 16:47
 5/15 anonim ***** válasza:
92%

Ha azt mondta nem,akkor nem. Törődj bele. Ha pedig ezen múlik nálad a dolog,akkor inkább szakíts vele.

Senkire bem kell semmit tukmálni. Az ő teste. Azt engedi meg,ami őt is érdekli. Így működik a szexuális kapcsolat.

2018. aug. 9. 16:51
 6/15 anonim ***** válasza:
11%

Vegyél neki egy anál vibrátort és mondd meg neki hogy rajta áll hogy mit kezd vele. Ha kipróbálja és nem tetszik neki akkor soha többé nem fogod előhozni és kész.

35F

2018. aug. 9. 17:19
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem azt, hogy "cicukam, hozd legyszi a seprunyelet, meg egy marok disznozsirt, es told fel a seggembe gigaig!" Aztan ha latja majd a te kejtol vergodo fejed, sajat maga fog konyorogni erte, hogy o is kiprobalhassa!
2018. aug. 9. 17:32
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
En pont fordotott helyzetben vagyok, de mar elfogadtam hogy nem akarja oda tenni. Ez van, Te is fogadd el szerintem.
2018. aug. 9. 17:42
 9/15 anonim ***** válasza:
11%
Egyszerű. Használsz sikositot??? Ha nem , használj!!! Kicsit kenj többet hogy tocsogjon mindenhol. Aztán kutyapóz,majd belekapaszkodsz a derekàba, de erősen mert ha gyanút fog képes menekülni. Azt hirtelen a màsik lyukra rakod a farkad és egy határozott huszàros mozdulattal,betolod teljesen. De tövig!!! Az első pár lökésnel lehet hogy sikìtozik, de élvezi az, hidd el!!!
2018. aug. 28. 19:13
 10/15 he84 ***** válasza:
A sikítás nem mindig az élvezet jele, főleg ennél nem! Jó lenne, ha nem adnál megerőszakolási tanácsokat,...!
2018. aug. 29. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!