Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet az análra?

Figyelt kérdés
Sokszor mondtam neki hogy próbájuk ki, de mindig ellenkezett, viszont én ki szeretném próbálni. Mit mondjak neki hogy belemenjen?

2018. aug. 9. 16:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Senki nem adott ilyen tanácsot! Én csak annyit mondtam, váltson másik lyukra!!! Ez olyan mintha finoman harapdàlnàd a fülét, majd hirtelen àttérsz a nyakpuszilgatàsra!!! Ugyan az a kettő, csak pár centivel arrébb van. Amúgyis miért teremtette volna oda az úr, ha nem azért hogy abba is betoljuk??
2018. aug. 29. 18:26
 12/15 he84 ***** válasza:
Kár tagadnod, mert igenis rossz tanácsot adtál neki! Nyilván azért van a fenéken az a lyuk, hogy ott kakiljunk. Na meg az anált általában a bi és meleg férfiak szeretik. Aki erre gerjed, találhatna egy bi, vagy meleg férfit, aki szintén akar anált, ők biztosan élvezik.
2018. aug. 30. 17:39
 13/15 he84 ***** válasza:
Csak mert több lyuk van egy nőn, nem azt jelenti, hogy akkor önző módon mindegyikbe be kell dugni,...
2018. aug. 30. 17:40
 14/15 anonim ***** válasza:
17%
Jó lehet igazad van, de akkor miért van olyan közel a kettő egymáshoz? Amikor hotelban reggelizem svédasztalost, egymás mellé pakolják a különböző húsokat, zöldségeket. Nem véletlenül!! Egy kicsit ebből egy kicsit abból. Tuti én gondolkodom rosszul. De akkor is, egy finom női punciba jarkalva megpillantani a popsit, ellenállhatatlan. Oda be kell tolnom!!!! Én elhiszem ,hogy ezt nehéz felfogni, de ez olyan, mint amikor próbálsz fogyókúrzni és valaki éled rak egy ínycsiklandó sült marhahàtszìnt sült krumplival..... Nem tudod megállni. Legalábbis én
2018. aug. 31. 00:21
 15/15 he84 ***** válasza:
Nyilván mert ott végződik a bél, azért van ott. Mint mondtam, nem minden lyuzk arra van, hogy önző módon bedugd oda. Ha valaki nem képes ezt felfogni, hát sajnálom, ahogy azt se, hogy sok nő ezt valóban nem szereti. Sajnálom azokat a nőket is, akik félelemből, kényszerből mennek bele az análba. Nem jó ez így. Egy fenékkel el lehet lenni beledugás nélkül is, mint például simogatni, markolászni. Még jó hogy nem a fülét akarod megdugni, hiszen az is egy lyuk,... Vagy orrlyukba,... Hát akinek meg nem elég a hüvelynyílás, az telhetetlen és sajnálni tudom.
2018. aug. 31. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!