Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gond az, hogy ha vágyok más lányok testére is, de nem akarom megcsalni a barátnőmet, ezért maszturbációval elégítem ki az efféle vágyaimat?
Virtuális szexel vezetem le a plusz szexuális energiáimat.
F/28
Volt olyan hogy szex közben a másik áhított nőre gondoltam. Nagyon izgató volt. Nem éreztem megcsalásnak, főleg azért mert az a másik nyiltan megmondta hogy lefeküdne velem, pedig tudta hogy párkapcsolatban vagyok. Nagyon nehéz volt de nemet mondtam, pedig őrült jó teste van és 10 évvel fiatalabb mint a párom.
Nincs semmi baj a fantáziával míg nem követik tettek.
Én is így vagyok ezzel, és igazából itt csak egy ember véleménye a fontos szerintem, mégpedig az aktuális barátnődé. nálunk elmondása szerint ez nem okoz problémát, megérti hogy én többször szexelnék mint amennyi mostanában összejön, meg persze én is vágyom a változatosságra is, de ennyi.
a barátnődnek mi a véleménye erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!