Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Később lehet ebből gond, ha nem élem ki magam szexuálisan? 21/F
Sosem volt barátnőm. Ennek az az oka, hogy nem vagyok társasági ember, és nem járok olyan helyekre ahol ismerkedni lehetne.:(
Ha valamikor lesz barátnőm (ha egyáltalán lesz), és ha összeházasodnék vele akkor egy idő után elkezdene hiányozni az hogy nem jártam bulizni, és nem szexeltem sok lánnyal?
Tehát ha lesz valamikor barátnőm akkor abból lehet gond hogy előtte nem volt párkapcsolatom?
Itt a gyakorin egy lányt megismertem, és szexeltünk, de csak egyszer, és előre megbeszéltük hogy csak szex más nem. Tehát ennyi az összes szexuális kalandom.
Köszi előre is a válaszokat!
21/F
Ezzel én is így vagyok, csak én nőként. Két hosszú kapcsolatom volt eddig, és azt érzem, hogy egyáltalán nem éltem ki magam, mindenben visszafogtak a pasijaim, és bár nem akarok ribi lenni, aki az egyéjszakákat keresi, de mégis kipróbálnám valami normális, ismeretlen sráccal. Ehelyett komoly kapcsolatban élek közös albérletben, és robotolok mint egy háziasszony. Már most unom, mi lesz még később.
Én igazából nem is azt javaslom neked, hogy feküdj össze csajokkal, inkább azt, hogy legyenek hosszabb/rövidebb kapcsolataid, hogy megtapasztald milyen is az, és ne rögtön az első lány mellett állapodj meg egész életedre, hanem addigra, mire benne leszel abban a korban, legyenek elvárásaid, tapasztalataid és tudd, hogy milyen lányt szeretnél magadnak.
Ez azon múlik, hogy milyen a személyiséged. Ha már felmerül benned ez a kérdés, akkor valószínűleg igen, lehet gond belőle, ha "nem éled ki magad". Nőként én erre nem igazán vágyom, hogy minél több partnerem legyen, ha megismerek egy pasit, aki tényleg megfog, nem érdekel, ha utána csak vele szexelek, mert nálam ez amúgy is érzelmi alapon működik. Eddig csak egy férfivel feküdtem le, az is kapcsolatban történt.
26N
Radikalizálódsz és szét fogsz mindenkit lövöldözni rakétavetővel, van, akit többször is, mikor eldurran az agyad.
Ezen kívül semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!