Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagynom kéne a barátnőmet tapasztalatot szerezni?
Figyelt kérdés
Én 22 vagyok a barátnőm 19 és 3 éve vagyunk együtt. Lassan együtt élést és házasságot tervezünk de én kicsit aggódom mert előttem nem volt más szexuális tapasztalat. Kérdeztem hogy nem érzi e úgy hogy meg akar mást is megtapasztalódni mielőtt elkötelezi magát de azt mondta hogy nem tudna ilyesmit megtenni ha együtt vagyunk. Én félek hogy ha most nem éli ki magát akkor esetleg később,gyerek meg hitel meg nem tudom mi után lenne ilyen. Egyszer részegen mondta hogy érdekli hogy milyen lenne mással de nem emlékezett később. Rá kellene beszélnem hogy inkább most legyen mint később?2018. szept. 11. 23:42
11/15 anonim válasza:
Erre majd az idő adja meg a választ, erre most nem fogsz tudni megoldást találni. Ha bíztok egymásban, rendben vannak az érzelmek, a szex, akkor ennyi kockázatot muszáj lesz vállalni, mert bizony könnyen el is veszítheted.
12/15 anonim válasza:
A ribbanc gén kódolva van, kérdés mennyire ösztönlény.
13/15 anonim válasza:
19 éves, gondolom most megy majd egyetemre, ahol szerintem nála is elő fog ez jönni és nem kell, h te győzködd róla.
14/15 anonim válasza:
Ha azt mondja hogy nem tudna ilyesmit megtenni akkor mégis hogy gondoltad? Ráerőlteted majd a dolgot hogy utána megbánja és szarul érezze magát?
Én se voltam a párom előtt senkivel és már a közös életünket tervezzük. De soha nem is feküdnék le mással, a gondolata is visszataszító számomra. Ha mégis azt mondaná hogy tegyem meg nem lennék rá képes, egyáltalán nem is tudnám élvezni mert ŐT szeretem. Plusz egy életre nyomot hagyna bennem.
18L
15/15 anonim válasza:
14-es: megnéznélek 20 év múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!