Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a maximum idő amit szabad várni találkozás előtt online ismerkedés esetén? (főleg férfiak tapasztalata érdekel)
Úgy vettem észre hogy a lányok/nők nagyon hamar elvesztik az érdeklődésüket ha nem történik meg a találkozás legkésőbb 1-2 héten belül.
Az előtte való sok online beszélgetés, mindegy hogy írásban szóban vagy akárhogy sosem vezet jóra ha tovább tart mint 1-2 hét, mindig barátzónát eredményez tehát ha lehetett is volt vmi már semmi sem lesz. Ha meg nem akar találkozni a meghatározott időn belül akkor sosem fog akarni, mert az érdeklődés csökken idővel legyen bármilyen is jó a témázás bármi, nagyon kell az élő találkozás hogy vmi kötödés tudjon kialakulni vagy férfinak lássanak.
Nőfüggő. Szélsőséges eseteknél akár fél évet is lehet várni, de ahhoz jó csajnak kell lenni és jót adni.
De normálisoknál tényleg a max. 2 hét az alap.
Csak a példáért ismerkedtem egy féléves csajjal és a vége az lett hogy egy idegennek egy nap után küldött meztelen képeket, aztán félve írt hogy vki lelopta a kitett képeit és úgy szerkesztette mintha meztelen lenne....
Meg is szakadt utána hamar ez az egész, utólag hallottam hogy nagyon toxikus kapcsolatba került azzal a férfival, és még utazgatott 400+km hozzá, amikor nekem mondta hogy még fél és várni akar....
A második féléves csaj, az különösen félt a talitól, aztán persze elment bulizni ivott, elvesztette a szüzességét egy vadidegennel.
Szóval ezt megtanultam évekkel ezelőtt 1 hónapról vagy bármi olyanról szó sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!