Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól szeretnék kérdezni, akik tarskeresőn/interneten ismerték meg a párjukat. Igazából olyan pozitív tapasztalatok érdekelnének akik picit messzebb laknak és mondjuk több hét eltelt a találkozásig? Ebből sülhet ki pozitív dolog?
Hát én párom ott ismertem meg. Igaz másfél órányira lakik, de nehezítette a dolgot az, hogy ő Osztrák. Megoldottunk mindent.
N 30
Hát a lányomék kb. 1,5 éve ismerkedtek meg, most tavasszal készülnek összeköltözni. Két különböző megyében lakunk most, autóval 1,5, busszal kb. 2,5 óra a távolság. Egy harmadik megyébe költöznek, a kettő közé.
Több hét általában nem telik el, egyik hétvégén itt vannak, másikon a srácéknál. Vagy attól függ, hogy valahol van-e valami egyéb program. De minden hétvégét együtt töltenek.
Szia! Mi ugyan nem laktunk messze, de amikor elkezdtünk ismerkedni, covidos lettem és mivel a szülei idősebbek, ezért 3-4 hétig nem id találkoztunk.
Csak chateltunk illetve esténként több órát videochateltunk, így randiztunk.
Azóta két év telt el, másfél éve együtt is elunk.
24N
2000 őszén ismerkedtünk meg, interneten. 420 kilométer távolságról. 2005-ig külön éltünk. Meg tudtuk oldani, hogy nagyjából havi rendszerességgel találkoztunk.
Utána összeköltöztünk.
Együtt élünk.
Nálunk mindennapos a szex.
N65/F69
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!