Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 éves nőként szüzesség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves nőként szüzesség elvesztése, ismerkedés 0 tapasztalattal, hogyan érdemes, milyen tippjeitek vannak?

Figyelt kérdés
A legtöbb kontaktom ellenkező nemű szméllyel ölelés volt, csók és más még sosem. Már nagyon vágyom rá, hogy legyen több. Nem egyéjszakás kalandban, nem azért, mert a pasi kanos, hanem találni valakit, akit tényleg én érdeklek, aki tényleg vonzónak lát. Minden eddigi ellenérzésem dacára, töltsem le a Tindert vagy Facebook társkeresőre regisztráljak? Vagy ilyen korban már teljesen reménytelen minden, úgyis elkönyvelnek a pasik egy született lúzernek?

2023. dec. 28. 13:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
19%

Ez a dagadt voltam/vagyokat képletesen értem. Mert 180 magas vagyok és 100 kg , 15 éve heti három súlyzós edzéssel. De igen van hasam ami nagynak nézz ki egy tini fiúhoz képest. Viszont nem hiszem hogy egy szinten lennék egy 155 cm 120 kg nővel akinek 50% a testzsírja.

2023. dec. 28. 16:20
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

Azt hittem csak én vagyok kakukktojás, de ezek szerint nem. Én is 33 vagyok nő és sosem volt pasim, sosem randiztam, még csók se volt. Én is lúzernek érzem magam, ugyan mért ne hivhatná magát annak egy nő. Próbálkoztam lekoptattak, próbálkoztak lekoptattam őket. Én inkább tanultam a 20-as éveimben, meg voltak családi gondok, utánna jött a kovid. Sokáig szégyelltem, most úgy vagyok hogy kénytelen leszek társkeresőn próbálkozni de mivel most is tanulok előbb ezt a fejezetet szeretném lezárni az életemben, félek ha "szerelmes" lennék elveszteném a kontrollt és hagynám a fenébe amit mindig is akartam. Egyébként rólam nem is gondolnák hogy ez a szitu, sajnos hazudnom kellett emiatt de már nem téma a környezetemben. Igen lehet alább kéne adnom, de az igényesség alap. Meg akkor én akarok magamon változtatni hogy olyan társam legyen aki vonz minden téren.

Most inkább egészségileg zavar engem már huszon évesen se vizsgált meg a nőgyógyász mondván úgy se lehet bajom, emiatt már évek óta el se mentem dokihoz. Előttük jobban szégyellem mint egy olyan férfi előtt akiben életem lehetséges párját látnám.

Ja a tippek, ne add alább, hozd ki magadból a maximumot, légy nyitott és próbálkozz. Engem is lekoptatott nemrég egy pasi, amit nagyon sajnálok mert nem túl etikus módon tette, de ez van az élet nem áll meg, ő hazudott én tudom a vicc hogy szerintem nagyon jó barátok lehettünk/maradhattunk volna de ő telejesen elzárkózott tőlem.

2023. dec. 28. 17:04
 13/24 anonim ***** válasza:
66%

Ha már így összegyűltetek itt 3-an is érintett nők, szeretném megragadni a lehetőséget hogy kérdezzek tőletek. Nem oltogatás, én abszolút szimpatizálok veletek, szóval nem számonkérésnek szánom félre ne értsétek, csak szimpla érdeklődés.

Szóval nálatok ez hogyan alakulhatott így? Általában a legtöbb nőre tucatnyi férfi ráhajt, élőben, online, bárhol is megjelentek. Folyamatosan keresni fogják az alkalmat, és kezdeményezni fognak. Nálatok mi volt az oka, hogy ez nem így alakult? Hozzátok nem jöttek kezdeményezni, vagy csak el lettek hajtva valamilyen okból mind? Nem ítélkezek, anonim felület, tényleg az őszinte válaszra lennék kíváncsi. Vagy csak ennyire zárkózottak voltatok, hogy nem kezdeményeztek annyian? Vagy kinézet/személyiség miatt? Vagy otthon ültök főleg, és kerülitek az embereket? Vagy csak nektek nem tetszett senki, aki kezdeményezett? Mi a ti történetetek, amiért így alakult?

2023. dec. 28. 17:15
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

13: Én nem vagyok érintett olyan formában, hogy szűz lennék ennyi idősen, de "krónikus szingli" = lényegében mindig is egyedülálló igen. Majd ők is mesélnek, én annyit tudok mondani, hogy nem kell ehhez akkora defekt, "fura" történet, mint azt sokan képzelik. Elég, ha nem az az extrovertált, hiperszociális típus valaki, már nem lesz igaz, amit írsz, hogy ráhajtanak, folyamatosan keresik az alkalmat, hogy kezdeményezzenek nála. Észrevétlen marad, nem mennek hozzá. Engem például élőben csak kéregetők szólítottak meg vagy pár évente egy-egy bizarr arc. Ahhoz, hogy én kezdeményezzek, néhány negatív tapasztalat után már nem volt bátorságom, úgy vettem észre, nagyon más a megítélése ennek, mint amikor egy férfi próbálkozik...

Online sosem voltam az a posztolgatós-képkirakós típus, így nem volt mire ráharapniuk. A társkeresőktől sokáig ódzkodtam, most egy ideje már csinálom, de nem nekem való. Nyilván itt már az a probléma nem áll fenn, mint élőben, hogy nincs kezdeményezés, mert kap az ember megkereséseket, de rátalálni a tűre a szénakazalban csaknem lehetetlen.

2023. dec. 28. 17:45
 15/24 anonim ***** válasza:
40%
A pasikat kevésbé érdekli a szüzesség mint a nőket ennyi idősen. Illetve ez az alja nagy àtlagra vonatkozik mert egy intelligens pasit/csajt amúgy nem érdekel
2023. dec. 28. 17:49
 16/24 anonim ***** válasza:
25%
Kitalalom. Kover es csunya vagy ezert nem volt meg aki megfektessen.
2023. dec. 28. 18:49
 17/24 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de csak nekem tűnt fel, hogy a #9-es elvileg 34 éves, de a 11-es kommentjében már tini fiúként hivatkozik magára? 🤣
2023. dec. 28. 20:18
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem magára hivatkozik tinifiúként, hanem a hasa a tini fiúk tipik kákabelű kinézetéhez képest nagy, de egy felnőtt férfi méreteihez képest nem szembetűnő.

2023. dec. 28. 20:25
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Írj nekem, számomra vonzó, amikor egy nő még szűz és én lehetek az első! Veled egyidős vagyok.
2023. dec. 28. 22:48
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

33 éves szűz = 66 éves szűz

F

2023. dec. 29. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!