Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van más is aki ezt érzi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is aki ezt érzi és inkább nem csajozik?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem ismerkedek és nem foglalkozok a nőkkel, mert úgy érzem, hogy egyik sem kívánna engem. Vagyis nem hinném, hogy arra vágyna, hogy megcsókoljam, vagy, hogy szívesen szexelne velem. De nem muszáj a szexualitást alapul venni. Már abban is kételkedem, hogy a társaságomban jól érezné magát és szívesen jönne-menne velem.

Volt barátnőm egyébként jó néhány évig, de már teljesen elszoktam egy nő közelségétől és megszoktam a magányt, pedig mindössze egy év telt el azóta, hogy szakítottunk.

Érzett már ilyet más is? Mi lehet ennek az oka?

ma 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Én is érzek sokszor hasonlókat. Valószínűleg önbizalomhiány.
ma 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Engem biztosan kívánnának, meg minden, csak azt mondják valami van a viselkedésemben ami ijesztő számukra. Szerintem az autizmusra gondolnak.
ma 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Engem a csajozás érdekel, csak a komoly kapcsolat nem. Legutóbbi csalódásom után már egyáltalán nem kötődöm a nőkhöz sem, és nem is bízok bennük.

Bőven elég a laza/szexkapcsolat.

ma 20:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Nekem is elég volna a szexkapcsolat, ha vonzónak érezném magam és azt is tapasztalnám, hogy ez így van. De mivel nem ezt tapasztalom, így úgy gondolom, hogy egy undormány vagyok.

Valószínűnek tartom, hogy az önbizalomhiány nálam is jelen van.

ma 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
4es mivel így gondolsz magadra elég valószínű
ma 21:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is így érzem, de ezt a tapasztalat is bőven alátámasztja. Múltkor próbáltam beszélni tök semleges témáról két csajjal egy helyi kocsmába (oda szoktam járni, futólag ismertem az egyiket), de kb. az undor és a lenézés vegyesen látszódott egyikük arcán, mondjuk ő legalább válaszolt eléggé lekezelő módon, a másik konkrétan csak meredt maga elé....

Szóval ja, nem gondolnám, hogy bármelyik csaj is jól érezné magát a társaságomban.

Pedig amúgy még mielőtt beszól valaki csak annyit kérdeztem mit iszik, mert pont hallottam amikor kikéri (valami koktél volt) és nem ismertem, még csak nem is hallottam hasonlóról. Nem erőltettem nyilvánvalóan utána a dolgot.

Nekem szinte csak ilyen vagy épp semmilyen élményeim vannak a nőkről. Amúgy csajom is volt, de akkor még jól néztem ki, ahhoz képest fura, hogy csak egyetlen nő volt az életemben komoly kapcsolat gyanánt.

ma 21:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!