Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pedofil lennék vagy mi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pedofil lennék vagy mi lehet az oka hogy 44 évesen a 20 év körüli nők jönnek be?

Figyelt kérdés
25 fölött már kevésbé vonzó nekem egy nő, mostani párom is 21 éves,
ma 16:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
7%
A 20 éves már felnőtt. 20 év korkülönbség belefér.
ma 16:05
 2/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem pedofil, de valami nincs rendben fejben, ha olyanok jönnek be, akik a gyerekeid lehetnének.
ma 16:05
 3/22 anonim ***** válasza:
24%
Nem pedofília. Ha találsz így is olyat, aki veled akar lenni, akkor teljesen rendben van.
ma 16:07
 4/22 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagy pedofil ha nem kiskorúak jönnek be. 18 éves kortól felnőtt. Igaz még gyerekes, éretlen, de kort nézve felnőtt. Amúgy nem tudom mi bajod van pontosan, de nem lehet, hogy korban hozzád illő nőkben csalódtál, nem adtak többen lehetőséget, nem tudtad őket manipulálni akaratlanul és akkor a fiatal lánykákra hajtasz hiszen könnyebben lehet őket formálni kedved szerint?
ma 16:07
 5/22 anonim ***** válasza:
89%
Nem pedofil viszont elnézést de lehet hogy még te is éretlen vagy fejben. Nem vagyunk egyformák nekem a 35 fölötti nők tetszenének.
ma 16:11
 6/22 anonim ***** válasza:
5%

Nem vagy pedofil.

Nekem is 19 éves pasim van! 183/70 testalkatú.

46/N / Magdi néni

ma 16:22
 7/22 anonim ***** válasza:
58%
Saját lányukat is megd.gnák a pasik. Semmiféle emberi ösztönük nincs.
ma 16:37
 8/22 anonim ***** válasza:
5%

Teljesen rendben van. Akinek van némi biológiai ismerete, az tudja, hogy miért. Egy 20 éves lány egyébként is felnőtt minden szenpontból, jogilag sincs vele baj.

Csak a 30-40 éves nőket zavarja ez a dolog, mert ekkor szembesülnek azzal, hogy egy férfi előtt egy nő valódi értékét elsődlegesen a külső adja. Teljesen mindegy, hogy hány diplomát szereztek, egy férfit elsődlegesen a nő külseje érdekel, minden más csak másodlagos.

Az idősebb nők közül egyébként is már csak a gazdagok néznek ki jól.

Gyurcsány is megmondta, hogy akinek öregecske felesége van, az fiatalabbat érdemelne:

[link]

ma 16:47
 9/22 anonim ***** válasza:
11%

Még valami:

Természetesen nem vagy pedofil.

#8 voltam

ma 16:48
 10/22 anonim ***** válasza:
13%

Most egy kicsit elgondolkoztam azon, hogy vajon mennyi 35-45 éves férfi van aki sikeres, rendben van anyagilag és gátlástalan pszichopata, meg hány 18-25 közötti nő, akinek csak az az egy választása van az életben, hogy "mr gray" manipulálja....

Miért az az alapértelmezett, hogy egy férfi manipulál? Manipulálja a fiatalokat, mert azt hiszi őket lehet, a vele egykorúakat és idősebbeket csak manipulálná, de nem tudja, mert hülye hozzá.

Nem sántít ez egy kicsit? Nincs egy fiatal átlag csinos nőnek több manipulációs potenciálja, tekintve azt, hogy ő 13-99ig mindenkinek bejön, aki hímnemű?

ma 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!