Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok az incelek,akik szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az incelek,akik szerint minden 20on éves nő gyönyörű feszes,vekony,30felett meg mindenki asszonyosodik,sose mennek ki az utcára és látnak valódi nőket ugye?

Figyelt kérdés
Olyan jókat szoktam nevetni ezen. Jó magam 30 éves vagyok,29eves koromig duci, aztán lefogytam. A korombeli és fiatalabb korosztályban RENGETEG a túlsúlyos lány,egyre több. Nem tudom hol látják az incelek hogy minden fiatal lanynak bomba alakja van...pont hogy 30felett kezdenek a nők tényleg jobban odafigyelni és ilyen tipikus jógazos,piláteszes,kondis nőkké válni. Tehát a lelakottságot sem látom még
ma 19:18
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:
Ja,a saját példambol azt akartam kihozni, hogy van aki 30evesen jobban néz ki,mint 20on evesen
ma 19:21
 2/45 anonim ***** válasza:
15%
20-on éves csajok közül jó, ha 100-ból 4-5 túlsúlyos, 30 felett meg a 90%-uk, narancsbőr, rengő háj, pitbullfej, hozzávéve, hogy a nők csúnyán öregednek, maga a kor is lelakottá teszi őket, nemhogy az igénytelenség, elhízás.
ma 19:21
 3/45 A kérdező kommentje:
2# tehát a kerdesemre a válaszod, hogy igen. Értem
ma 19:25
 4/45 anonim ***** válasza:
68%
Azok az incelek nem járnak ki sehova. És nem látták még pl Lola Youngot. Nem volt sovány pár éve sem, de úgy-ahogy szépnek volt mondható, de döbbenetes mára mennyire elhízott és lepusztult arcra is. És még mindig valami 23 év körüli. És egyre több a kövér gyerek és fiatal felnőtt, nem saját kútfőből, hanem statisztikák alapján.
ma 19:30
 5/45 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem ezek a pasik, incelek meg hasonlók, egyrészt keveset mennek utcára, akkor is mindig ugyanarra az egy buszra vagy villamosra szállnak fel, gondolom olyan környéken élnek, ahol szegényebbek és igénytelenebbek az emberek, esetleg sok a cigány, a gyárban, dohányboltban meg a sarki vegyes boltban dolgozó emberekkel találkoznak csak és ez alapján állapítanak meg dolgokat.

Nehezen tudom elképzelni, hogy bármelyikük járt egyetemre, ahol sok nő van, vagy kiemelt helyen, kulturált munkahelyen dolgoznának, pl bankban, kulturális intézményekben, nagyobb cégeknél vagy idegenforgalomban, vagy bármi olyan helyen, ahol a beugró követelmény magasabb iskolázottság, nyelvtudás stb (mivel ez nekik jellemzően nincs, és többnyire az anyjukkal élnek).

ma 19:32
 6/45 A kérdező kommentje:

2# egyébként még azt hozzátenném, hogy ti férfiak sem lesztek idővel szebbek és feszesebbek. Az egyedüli ok, amiért te ezt elhiheted magadrol, az az hogy a nők nem fiatalság megszallottak. Minket nem zavar egy ősz hajszál,egy ranc, és tudunk olyan belső ertekeket ertekelni ami a korral jön,mint az érettség (jobb esetben)

Szóval ahelyett hogy felulnel a marha magas lovacskadra, hogy ti milyen sármos jokepuek vagytok öreg fejjel, inkább köszönd meg a nőknek, hogy veletek ellentétben képesek vonzodni idosebb partnerhez is.

Szívesen

ma 19:38
 7/45 anonim ***** válasza:
72%
Ráadást még ha ki is mennek utcára, akkor sincs ráírva senkire, hogy mennyi idős. Max. annyit lát, hogy vonzó, csinos, vagy sem.
ma 19:41
 8/45 anonim ***** válasza:
28%

"van aki 30evesen jobban néz ki,mint 20on evesen"

az incelek el vannak rugaszkodva a valóságtól, de a legtöbb ember határozottan rosszabbul fest harmincasként, mint 20 évesen. egyrészt az idő mindenkinél előrefelé halad. másrészt megfigyelhetőek a tunyulási lépcsőfokok: befejezi a középiskolát, véget ér a mindennapi tesi. ha esetleg elmegy felsőoktatásba ott még úgy-ahogy lesz valamennyi tesi. aztán ennyi, legkésőbb dolgozó emberként el fog tunyulni. (ha csak nem alakult ki komoly igénye a testmozgásra, de az hazánkban nem olyan gyakori)

ma 19:44
 9/45 A kérdező kommentje:
8# nem ugyanolyan közegben mozgunk ezek szerint. A kornyezetemben pont a 30asok kapjak össze magukat. 20evesen mindenki ugy van vele hogy nem kell tenni azért hogy jol nezzen ki (ezert valaki csak eszik eszik addig amig már tényleg nem néz ki jol),30 felett, pláne gyerek után azért radobben az ember hogy kell valami plusz mozgás. Mondom mifelenk ezeket a tipik mozgasformakat nyomjak ezerrel. Ezeken nem is nagyon latsz tizen huszonévest
ma 19:49
 10/45 anonim ***** válasza:
0%

"Minket nem zavar egy ősz hajszál,egy ranc, és tudunk olyan belső ertekeket ertekelni ami a korral jön,mint az érettség (jobb esetben)"

és a státusz. és az egzisztencia.

amivel egyébként semmi probléma nincs. mindenki vonzódik, amihez vonzódik és kész.

ma 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!