Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok az incelek,akik szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az incelek,akik szerint minden 20on éves nő gyönyörű feszes,vekony,30felett meg mindenki asszonyosodik,sose mennek ki az utcára és látnak valódi nőket ugye?

Figyelt kérdés
Olyan jókat szoktam nevetni ezen. Jó magam 30 éves vagyok,29eves koromig duci, aztán lefogytam. A korombeli és fiatalabb korosztályban RENGETEG a túlsúlyos lány,egyre több. Nem tudom hol látják az incelek hogy minden fiatal lanynak bomba alakja van...pont hogy 30felett kezdenek a nők tényleg jobban odafigyelni és ilyen tipikus jógazos,piláteszes,kondis nőkké válni. Tehát a lelakottságot sem látom még
tegnap 19:18
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
18# nyomtam egy zöld kezet, hogy megnyugodj,de nem értem miért nem sikerül ertelmezned amit irok. Sehol se irtam hogy fiatalabbak lennénk, pont azt irom hogy elkezdünk tenni érte
tegnap 20:10
 22/48 anonim ***** válasza:
63%

#18 ez nem tudományos tény, hanem konkrétan beírtál a Chatgpt-nek valamit, és a válaszát másoltad ki. Nagyon jó a chatgpt, de csak a szájába adott dolgokat ismételgeti, mint a papagáj, nem a való világban él.

Ha engem meglátsz az utcán, biztosan huszonévesnek gondolsz, és ez alapján azt erősítem meg benned, hogy a huszonévesek jól néznek ki. Holott 34 vagyok és ezáltal azokat a harmincas nőket képviselem, akik jól tartják magukat. A főnökasszonyom majdnem ötven, és olyan babaarca van, hogy sokáig azt hittük, 10 évvel fiatalabb.

De a kulcsszó, hogy egy kiemelt kulturális intézményben dolgozom, ahol az emberek adnak magukra, még akkor is, ha a fizetésük nem kiemelkedő.

Nyilván ha te a sarki kocsmát veszed alapul, az ott dolgozó harmincas csaj, nem néz ki valami jól.

Az, hogy te leírod, hogy a chatgpt szerint nekem most ráncosnak kéne lennem, vagy bőrproblémáim lennének, esetleg deréktáji hízással küszködnék - hát sajnos az én szervezetem nem a chatgpt ötletei szerint működik, mert én valóságos vagyok, ő meg csak egy program, ennyi.

tegnap 20:12
 23/48 anonim ***** válasza:
30%

"pont hogy 30felett kezdenek a nők tényleg jobban odafigyelni és ilyen tipikus jógazos,piláteszes,kondis nőkké válni. Tehát a lelakottságot sem látom még"

De ilyen alapon nem lehet, hogy pont te élsz buborékban, kérdező? Tegyük fel szellemi munkát végzel, a barátnőid is odafigyelnek magukra, értelmesek, és tesznek a jó alakjukért. Mert ha a magyar társadalomból indulunk ki, és főleg vidékből, akkor nagyon sok lesz az olyan nő is, aki napról napra vegetál, gyári műszakba dolgozza ki a belét, össze vissza szemetet eszik és éhbéren tengődik, na most nekik kisebb gondja is nagyobb lesz annál, minthogy alakformáljon, vagy hogy odafigyeljen az étkezésre. Szerintem a magyar társadalom inkább már egy roncstársadalom lett mostanra, és nem arról van szó hogy én élnék a gettóban csövesként, hanem elég megnézni a számokat, az átlag magyar hogyan él, mennyit keres, és milyen is az egészségi állapota. Az egyik leginkább elhízottabb nemzet vagyunk tudtommal. És ha az átlag nőnek 30 felett lelassul az anyagcseréje, akkor legyen az incel vagy nem incel, de szerintem az átlag magyar többség az átlagba több elhízott 30-ast fog látni, mint olyat aki odafigyel magára. Főleg hogy sokan ott hibáznak, hogy 20-onévesen még bulizik és zabál bármit, aztán 30 évesen már nem akarja észrevenni hogy ezt már nem teheti meg következmények nélkül. Plusz sokan a gyereknél híznak el, és ezek egy része már marad is úgy. Ezt is elég sokszor látom, és tényleg egykori vékony 20-as egész jó nők híznak el, aztán maradnak is úgy, mert az edzésre és étkezésre odafigyelésre már idő, odafigyelés és pénz kellene. Szóval jólvanazúgy. Ehelyett mindenféle önigazolásokba menekülnek, vagy rosszindulatként kezelik a valóságot. Végül is az ő egészségük bánja, dehát ez ilyen.

tegnap 20:19
 24/48 A kérdező kommentje:

22# a bőr probléma nekem a 20eves koromat végig kísérte kb. Olyan pattanasos voltam, hogy irgalmatlan 🥺 most a bőröm is jobb még

Amúgy nincs azzal baj hogy telik az idő, öregedunk. Az a baj hogy inceleknel valami varázs szám a 30ami után a nőnek annyi. Arról amirol peldaloztok 40-50eves kor környékén kellene normálisnak lenni. Tavaly nyáron még huszonéves voltam. Most hirtelen lelakott 30as leszek? Nyilván nem,ezek evtizedek folyamatai, és minel többet tesz érte az ember, annál lassabb

tegnap 20:20
 25/48 anonim ***** válasza:
Te figyelj már 22-es, én nem paramétereztem semmit, hogy magyar társadalom, vagy kocsma, vagy akármi. Engem szimplán az EMBERI genetika érdekelt, ami mindenhol ugyanolyan lesz. És tudod mit? Legyen, elhiszem neked hogy a kivételhez tartozol, mint írtam van ilyen is: jó genetika és odafigyelés. De azért úgy sejtem ez inkább a kivétel, és nagyon nem a magyar átlag. Ha pedig kiemelt helyen dolgozol, akkor csak ugyanazt tudom neked is mondani mint kérdezőnek a 23-as válaszomban, valószínű ti vagytok a kisebbség, akik egy buborékban vagytok. Aztán lehet ha lemennél vidékre, elszörnyednél, emberek hogy élnek. Holott sokkal inkább ők a magyar átlag, nem pedig ti. Hogy ez jó vagy rossz, mindenki döntse el maga. Attól még tény marad.
tegnap 20:22
 26/48 A kérdező kommentje:

25# a rossz életmód, elhízás nagyon is érint minden korosztályt ezt is észre kéne venni

Régen a ruhák között a boltban is alig talaltal xll-t,most meg rahedli van és akár 5xles is? Miért? Mert igény lett rá. És nem csak az idősebb nők körében

tegnap 20:27
 27/48 A kérdező kommentje:
Igazából ezzel csak az idősebb nőket mented fel ahol sajnos már tényleg játszik a genetika és a klimax. Egy 20eves lánynak mi a mentsege?
tegnap 20:28
 28/48 anonim ***** válasza:
0%

Nem mindenki asszonyosodik 30 felett, de a nők kb. 90%-a igen. Ez tény és való, felesleges ezt vitatni.

Alapesetben az lenne az ideális, ha egy nő 30 évesen még megőrizné a fiatalkori bájosságát, mint pl. Palvin Barbi. De ez a hétköznapi 30-as nő számára elérhetetlen, mert egyrészt nem rendelkezik olyan jó génekkel, másrészt nem él olyan körülmények között.

30 felett maximum a gazdag nők néznek ki jól (pl. Sarka Kata)

tegnap 20:29
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

#25 annyira nem élek buborékban, mert írtam, hogy mondjuk a dohányboltban vagy a gyárban, kocsmában mittomén hol biztos nem ez az alap, illetve én rendszeresen utazom a külvárosban is, meg igazából járok mindenfelé.

Csak annyit akartam hangsúlyozni, hogy az incelek mindig úgy beszélnek, hogy a nőK így, a nőK úgy, mintha minden nő egyforma lenne. Mivel szűk körben mozognak, ezért nekik ez a tapasztalatszerzési terület is pici.

Másrészt egyszerűen nekik jól esik nyomatni, hogy a harmincas nők mind az incel pasik szintjére süllyednek hirtelen, amint átlépték a bűvös 3X-et, és majd ráfanyalodnak az igénytelen incel pasikra, mert a chadeknek már úgyse kellenek. Ez nagyon jól hangzik az ő kis fejükben, de sajnos a harmincas nőknek sem kellenek az incelek.

tegnap 20:29
 30/48 anonim ***** válasza:

"Csak annyit akartam hangsúlyozni, hogy az incelek mindig úgy beszélnek, hogy a nőK így, a nőK úgy, mintha minden nő egyforma lenne. Mivel szűk körben mozognak, ezért nekik ez a tapasztalatszerzési terület is pici."

Várj csak, ez kezd érdekes lenni. Tehát amikor visszavágásként itt egy rahedli nő rákezd arra hogy de a férfiAK 30 felett ocsmány dagadt papók lesznek EGYTŐL EGYIG akikre a kutya se kíváncsi, na arra mit mondasz? Csak nem megkeseredett femcelek azok a kommentelő nők mind? Vagy általánosítás csak fordítva halálos bűn? :)

De magát a jelenséget meg érteni vélem a 30+os kor megítélésével, hogy mire megy ki, azzal nem szállok vitába. Egyébként meg nem csak az incelek űzik ezt, és nem csak itt. Olyan ez mint amikor össze vissza szétoltják az autót vagy lakást, amit meg akarnak venni olcsóbban. Még akár olyanok is, akiknek pénzük sincs rá. Van amikor még működhet is, legyen ez bármennyire is megkérdőjelezhető praktika.

tegnap 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!