Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak azok a gyönyörű nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak azok a gyönyörű nők?

Figyelt kérdés

Itt is sokan írják, hogy ők milyen gyönyörűek, az épp belinkelt modellekhez képest is, meg ugye mindenhol hallani, hogy milyen szépek a magyar nők.

Erre itt e videó, és mit látok? Alacsony, enyhén túltáplált, útszéli C -ket cosplay-ező csajok vannak csak. :( https://www.youtube.com/watch?v=mDrOVTYhzg4

szept. 14. 13:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Ott, ahol a jó pasik.
szept. 14. 13:45
 2/16 anonim ***** válasza:
61%

Hogy kinek mi a szép az relatív... Amit te szépnek gondolsz, lehet hogy másik 10 ember meg nem.

Attól, még nem kell a tömeg-effektust követni, hogy akkor neked se tetszik. Bár az emberek hajlamosak erre.

Itt egy Blikk (fúj) cikk. Az itteni nőknek mást jelent a vonzó: [link]

szept. 14. 13:47
 3/16 anonim ***** válasza:
59%

A legjobb csajok Japánban, Brazíliában, Thaiföldön, Oroszországban, illetve Svédországban, meg talán Németország északi részén vannak.

A többi nép alapvetően átlagos (pl. Spanyol), vagy átlag alatti (pl. Svájc)

szept. 14. 14:38
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Orosz, ukrán csajok nagyon szépek.
szept. 14. 15:15
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
A szépség relatív. Szerintem a kreol lányok a szépek. Pl:Selena,Ortega,Hudgens.
szept. 14. 16:40
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

[link]

Az ukrán nők “legendás” szépségéről hallottál már ugye?

Hat ebben a videóban egy szép sincs, de tudnék meg 3 másikat linkelni

Ha az utcán kóborolsz akkor átlagos nőket fogsz látni mivel a legtöbb ember átlagos

szept. 14. 16:45
 7/16 anonim ***** válasza:
40%

Nesze ukrán leányzo.

[link]

szept. 14. 16:50
 8/16 anonim ***** válasza:
31%

Ez 6/10es max

De az átlag ott is átlagos

szept. 14. 16:51
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
Arcra 9/10.
szept. 14. 19:09
 10/16 A kérdező kommentje:

Vállalom! Rasszista és szexista vagyok.

Nekem a szép ukrán nő ez: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Wq4tXGJe5nc

"ukrán menekültek" címszóval meg ezeket látom a médiában: [link]

Pedig..., én befogadnék több ezer ukrán menekültet, ha olyanok lennének, mint az első linken.

szept. 14. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!