Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak azok a gyönyörű nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak azok a gyönyörű nők?

Figyelt kérdés

Itt is sokan írják, hogy ők milyen gyönyörűek, az épp belinkelt modellekhez képest is, meg ugye mindenhol hallani, hogy milyen szépek a magyar nők.

Erre itt e videó, és mit látok? Alacsony, enyhén túltáplált, útszéli C -ket cosplay-ező csajok vannak csak. :( https://www.youtube.com/watch?v=mDrOVTYhzg4

szept. 14. 13:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ukrajnában ennél vannak sokkal kiemelkedőbbek

De ő tipikus ukrán kinézetű

Azok meg romák

szept. 14. 19:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a menekültek ciganyok,ilyenekkel televan középeuropa. Bármilyik ország állampolgári lehetnének.
szept. 15. 07:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hol vannak, miért nem azokat linkelted kérdező?
szept. 15. 19:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért azt tudod, ugye, hogy a videóra felvett nők nagy része turista valószínűleg... pár helyre beletekertem a videóban, szinte csak olyat találtam, ami turisták által frekventált helyen, pályaudvarokon, Deák Ferenc tér közelében a körúton stb. van... én megfordulok ott gyakran, gyakrabban hallok külföldi nyelvet, mint magyart.
szept. 16. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:

"én befogadnék több ezer ukrán menekültet, ha olyanok lennének, mint az első linken."

De nem olyanok.

Voltam kint a határnál tavaly előtt, amikor vittünk segélycsomagot.

Mélyszegénységben élő romáknak néztek ki mind.

Ezek a csinos ukrán nők nyilván értelmiségiek, meg jó kapcsolatai vannak, szal nem szorulnak rá, hogy ez a csóró Magyarország pátyolgassa őket.

Gondolom kint vannak az USA-ban meg ilyenek, elit helyen.

szept. 16. 12:30
 16/16 anonim ***** válasza:

15 azért kicsit el vagy tévedve

Ukrajna köztudottan nagyon szegény ország és rengeteg a szebb, akar nagyon szép szegény családba született lány

Ezért is rengeteg prosti kerül ki onnan, de ha nem is hivatásosak lesznek akkor is kválkodni fognak

Én is ismerek olyat aki bárkinek befekudt aki gazdag

szept. 16. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!