Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak azok a gyönyörű nők?
Itt is sokan írják, hogy ők milyen gyönyörűek, az épp belinkelt modellekhez képest is, meg ugye mindenhol hallani, hogy milyen szépek a magyar nők.
Erre itt e videó, és mit látok? Alacsony, enyhén túltáplált, útszéli C -ket cosplay-ező csajok vannak csak. :( https://www.youtube.com/watch?v=mDrOVTYhzg4
Ukrajnában ennél vannak sokkal kiemelkedőbbek
De ő tipikus ukrán kinézetű
Azok meg romák
"én befogadnék több ezer ukrán menekültet, ha olyanok lennének, mint az első linken."
De nem olyanok.
Voltam kint a határnál tavaly előtt, amikor vittünk segélycsomagot.
Mélyszegénységben élő romáknak néztek ki mind.
Ezek a csinos ukrán nők nyilván értelmiségiek, meg jó kapcsolatai vannak, szal nem szorulnak rá, hogy ez a csóró Magyarország pátyolgassa őket.
Gondolom kint vannak az USA-ban meg ilyenek, elit helyen.
15 azért kicsit el vagy tévedve
Ukrajna köztudottan nagyon szegény ország és rengeteg a szebb, akar nagyon szép szegény családba született lány
Ezért is rengeteg prosti kerül ki onnan, de ha nem is hivatásosak lesznek akkor is kválkodni fognak
Én is ismerek olyat aki bárkinek befekudt aki gazdag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!