Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok az incelek,akik szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az incelek,akik szerint minden 20on éves nő gyönyörű feszes,vekony,30felett meg mindenki asszonyosodik,sose mennek ki az utcára és látnak valódi nőket ugye?

Figyelt kérdés
Olyan jókat szoktam nevetni ezen. Jó magam 30 éves vagyok,29eves koromig duci, aztán lefogytam. A korombeli és fiatalabb korosztályban RENGETEG a túlsúlyos lány,egyre több. Nem tudom hol látják az incelek hogy minden fiatal lanynak bomba alakja van...pont hogy 30felett kezdenek a nők tényleg jobban odafigyelni és ilyen tipikus jógazos,piláteszes,kondis nőkké válni. Tehát a lelakottságot sem látom még
tegnap 19:18
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
0%

"Szóval ahelyett hogy felulnel a marha magas lovacskadra, hogy ti milyen sármos jokepuek vagytok öreg fejjel, inkább köszönd meg a nőknek, hogy veletek ellentétben képesek vonzodni idosebb partnerhez is."

mit kell megköszönni azon, ami nem rajtad múlik? vagy nálad talán tudatos elhatározás kérdése, hogy kit/mit fogsz vonzónak találni? a vonzalom egy érzés, az ember nem tudja magának megparancsolni, hogy legyen vagy ne legyen.

tegnap 19:50
 12/48 A kérdező kommentje:
8# de egyébként utolsó mondatodban a lényeg. Mozogni kell. Nem normális 30askent lerobbanni
tegnap 19:53
 13/48 anonim ***** válasza:
69%

"nem ugyanolyan közegben mozgunk ezek szerint. A kornyezetemben pont a 30asok kapjak össze magukat. 20evesen mindenki ugy van vele hogy nem kell tenni azért hogy jol nezzen ki (ezert valaki csak eszik eszik addig amig már tényleg nem néz ki jol),30 felett, pláne gyerek után azért radobben az ember hogy kell valami plusz mozgás. Mondom mifelenk ezeket a tipik mozgasformakat nyomjak ezerrel. Ezeken nem is nagyon latsz tizen huszonévest"

mert nekik ott van a tesi. de amúgy tényleg lehet, hogy más körökben mozgunk. én úgy látom, hogy a gyerekvállalás sokaknál az utolsó szög a testmozgás koporsójába, egy határozatlan idejű ultimate felmentés - szülő vagyok, gyerekem van, pont elég bajom van, nézd el hogy totál nem figyelek a testemre.

tegnap 19:55
 14/48 A kérdező kommentje:
11# ertelmezd amit írtam. Nem szó szerint kell megköszönni,de ne tegyen úgy mintha a férfiakra nem hatna az idő,a nőket meg fikazza. Az hogy egy idosebb pali kelendő abban a nők keze eléggé benne van. A férfiaknak lassan 50evesen is a gimis lány kell mert más erteket nem latnak a fiatalsagon kívül. Ezt szomorunak talalom
tegnap 19:55
 15/48 anonim ***** válasza:
55%
#14 oké, ezzel ilyen formában valóban nem tudok vitatkozni, egyetértünk.
tegnap 19:58
 16/48 anonim ***** válasza:
tegnap 20:03
 17/48 anonim ***** válasza:
66%

hahaha ezen jót nevettem, igen ez visszatérő elem itt a gyakorin Incellanden. :D

Egyébként nálam is ugyanez volt, huszonévesen még abszolút semmi, saját magam festettem a hajam drogériás hajfestékkel, 1 db krémet nem használtam soha, semmivel nem foglalkoztam, gyorskaják, ülőmunka, zéró mozgás.

Pont 30 éves korom után húztam bele, mikor már telt is rá: sminktanácsadás, mesterfodrász, személyi edző, táplálkozástanácsadó, bőrápolás a legjobb krémekkel, bónuszként pszichológus. Teljes életmódváltás rendszeres edzéssel, egészséges kajálással. Kb 7-8 évvel gondolnak fiatalabbnak.

Szóval miről is beszélünk?

Másrészt, nem biztos, hogy csak a kinézet miatt preferálják a huszonéveseket. Ezek az emberek mentálisan megrekedtek valahol egy kamasz szintjén, velük érzik azonosnak magukat. A gyerek témától is irtóznak, semmiképp sem szeretnék ha a nőnek lenne gyereke, vagy már nagyon akarna, mert abban a korban van. Nyilván nem tudna felelősségteljesen állni ehhez, kisfiú még és igen, valószínűleg nem is keres annyit, hogy el tudjon tartani egy családot.

Plusz az is komoly ok nekik, hogy abból indulnak ki, hogy a fiatal lánykáknak még nincsenek elvárásaik, azt hiszik, hogy könnyebben hülyíthetik, irányíthatják, hogy ők kevesebbel is beérik stb.

Összességében nagyon torz képük van a női nemről, teljesen el vannak csúszva a realitástól és igen leginkább online élik az életüket, ami nyilván még inkább torzítja a valóságot számukra, insta, po..ó stb.

18/48 anonim ***** válasza:
24%

Hát pedig van különbség! Ha te 20-ról 30-ra lefogytál kérdező, akkor nyilván jobban nézel ki 30-asként mint 20-asként. De a többség ezzel inkább küzdeni szokott. Kicsit utánamentem tudományosan, megmutatom mi lett az eredménye:

"Különbségek

Ráncok és bőrproblémák: A nők általában a hormonális változások miatt érzékenyebbek a bőrproblémákra, míg a férfiak bőre lassabban öregszik, de a férfiaknál gyorsabb lehet a hajhullás.

Izomtömeg: A férfiak izomtömege továbbra is erősebb maradhat, míg a nőknek a hormonális változások miatt a testzsír arányában növekedhet.

Hormonális hatások: A nők hormonális változásai a menstruációs ciklus, a terhesség és a szoptatás hatására is jelentősen eltérnek a férfiakétól, ahol főként a tesztoszteronszint csökkenése jelentkezik.

"

Illetve itt van még egy arra, hogy 30 felett miért nehezebb a nőknek az öregedés:

"Bőr: A nők bőre hajlamosabb a ráncosodásra a hormonális változások miatt. A 30-as éveik elején a kollagéntermelés lassulni kezd, ami a bőr rugalmasságának csökkenését okozhatja. Ezen kívül a hormonális ingadozások, például a menstruációs ciklus, hatással vannak a bőr hidratáltságára és textúrájára.

Hormonális változások: A 30-as években a nők számára a legjelentősebb hormonális változások a petefészkek működésének fokozatos csökkenése és a progeszteron szintjének csökkenése. A menstruációs ciklus szabálytalanabbá válhat, ami a bőrproblémák, hangulatváltozások és egyéb tünetek fokozódását okozhatja.

Anyagcsere és testsúly: A nők általában hajlamosak a lassuló anyagcserére a 30-as évek közepére, ami súlygyarapodást eredményezhet, különösen a deréktájon. Az edzés és a diéta szerepe ezen a ponton kulcsfontosságú."

Hangsúlyozom, ez nem magánvélemény, hanem teljesen tudományos tény! Aztán genetika és életmód alapján vannak eltérések, de átlagosan kijelenthető, hogy a nők rosszabbul öregednek. Ami logikus is, egyrészt a klasszikus női szépség és fiatalság elkezd megfakulni, másrészt a férfiak esetében a zordabbá váló vonások még hozzá is tehetnek a férfiassághoz.

Na lássuk mennyire sértő a valóság. Kíváncsi leszek ezen az oldalon már csak az lehet-e zöld, aki a nők érdekében mindent is összehazudozik. Vagy lesznek még akik elfogadják a tudomány álláspontját, még ha az most épp "nőellenes" is.

19/48 anonim ***** válasza:
69%

"Plusz az is komoly ok nekik, hogy abból indulnak ki, hogy a fiatal lánykáknak még nincsenek elvárásaik, azt hiszik, hogy könnyebben hülyíthetik, irányíthatják, hogy ők kevesebbel is beérik stb."

aminek egyébként sokszor pont az ellenkezője igaz, a fiatalok egy részének teljesen irreális kapcsolati elvárásai, illúziói vannak. ahogy telnek az évek, úgy egyre kevésbé szélsőséges az ember.

tegnap 20:06
 20/48 anonim ***** válasza:
56%

"Kíváncsi leszek ezen az oldalon már csak az lehet-e zöld, aki a nők érdekében mindent is összehazudozik."

szerintem te is tudod, mi lesz. (bár én amúgy felpontoztalak, de szintén fekete báránynak számítok)

tegnap 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!