Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok az incelek,akik szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az incelek,akik szerint minden 20on éves nő gyönyörű feszes,vekony,30felett meg mindenki asszonyosodik,sose mennek ki az utcára és látnak valódi nőket ugye?

Figyelt kérdés
Olyan jókat szoktam nevetni ezen. Jó magam 30 éves vagyok,29eves koromig duci, aztán lefogytam. A korombeli és fiatalabb korosztályban RENGETEG a túlsúlyos lány,egyre több. Nem tudom hol látják az incelek hogy minden fiatal lanynak bomba alakja van...pont hogy 30felett kezdenek a nők tényleg jobban odafigyelni és ilyen tipikus jógazos,piláteszes,kondis nőkké válni. Tehát a lelakottságot sem látom még
tegnap 19:18
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Te azt képviseled, hogy fogadjak el mindenkit olyannak amilyen, de én ezt max akkor vagyok erre hajlandó, ha az a max, amit látok.

Foggggalmam sincs hogy ezt hol olvastad. Aktívan teszek érte hogy jobban nezzek ki

tegnap 21:14
 42/48 anonim ***** válasza:
41-es csak magamat tudom ismételni, meg kell kérdezzem, neked mi a véleményed azokról a gyakoris nőkről, akik ugyanúgy általánosítanak, és negatívan köpködnek, kinyilatkoztatnak hogy A FÉRFIAK így meg úgy? Mert nem 1 és nem 2 hanem rengeteg itteni esetben láttam ugyanezt! Na most akkor ők nem femcelek? Meg aki ezeket a férfiakra általánosító és köpködő válaszokat felpontozza, velük egyetértve, az is femcel? És attól hogy tegyük fel te mondjuk tényleg nem általánosítasz (névtelen fórum, sose derülne ki hogy igen vagy nem), meg hogy ebben a kérdésben most nem annyira ez folyik, attól még máshol folyamat ez megy. És sokkal több olyat láttam itt, ahol "a férfiakra" köpködnek és nyilatkoztatnak ki rájuk dolgokat bizonyos nők, mint amikor nőkre bárki más. Ellenben csomó olyan is van még itt, ahol valaki beszólt egy ocsmányul viselkedő női felhasználónak, az pedig megvádolta a másik férfit hogy nőgyűlölő incel. Pedig neki szólt be, nem a nőknek. És őt utálta teljesen jogosan, nem pedig a normális nőket! Most akkor ez hogy van? Vagy ennyire dívik itt a kettős mérce, hogy csak nőkre általánosítani bűn, a férfiakra teljesen oké? Sőt ha valaki rámutat erre, még kihazudni a szemét is, hogy itt nincs semmi ilyen? Mert ez a másik fele sokszor ezektől a nőktől, hogy tagadnak és hazudnak mint állat... Bár ez már nagyon offtopic. Csak az incelezés és kettős mérce vonzotta be, akaratlanul is.
tegnap 21:38
 43/48 anonim ***** válasza:

"41-es csak magamat tudom ismételni, meg kell kérdezzem, neked mi a véleményed azokról a gyakoris nőkről, akik ugyanúgy általánosítanak, és negatívan köpködnek, kinyilatkoztatnak hogy A FÉRFIAK így meg úgy? Mert nem 1 és nem 2 hanem rengeteg itteni esetben láttam ugyanezt! Na most akkor ők nem femcelek? Meg aki ezeket a férfiakra általánosító és köpködő válaszokat felpontozza, velük egyetértve, az is femcel?"

nem, ők kikérik maguknak, hogy tökéletesen normálisak, ellenben a férfiak mekkora undorító nyomingerek kis ösztönlények. és egyébként ilyenkor nem csak a sokmilliós férfilakosságot veszik homogén masszának, hanem a sokmilliós női lakosságot is, feljogosítva érzik magukat, hogy az összes nő nevében tálalják a saját véleményüket.

tegnap 21:48
 44/48 anonim ***** válasza:
45%
épp a szomszéd kérdésnél kaptam meg (82%-ra pontozott válaszban, szóval a nagy többség egyetértett), hogy nőt meztelenül biztos csak prostinál láttam. ami felettébb furcsa dolog lenne házas emberként.
tegnap 21:50
 45/48 A kérdező kommentje:

43# bár nem nekem szól a kérdés de a femcel az nem az incel női megfelelője lenne,aki nem kap férfit?

Csak mert a férfiak fele való női kritika 100%a olyanoktol jön akik már együtt voltak férfiakkal és ismetelt problemat tapasztaltak különböző párkapcsolataikban

tegnap 22:14
 46/48 anonim ***** válasza:
49%

azok a nők, akik utálják a férfiakat, azokat általában bántalmazták, megcsalták, átverték, megverték, megerőszakolták, vagy anyaként hátrahagyták kicsi gyerekkel

azok a férfiak, akik utálják a nőket, azokkal nem voltak hajlandók lefeküdni a gonosz szemét nők

hát van egy kis különbség, igen

tegnap 22:18
 47/48 anonim ***** válasza:

Femcel inkább az a fajta férfigyűlölő, aki rendre általánosítva leszólja a férfiakat, gyűlölködik rájuk, mert ami neki jut annál szerinte sokkal jobb járna, többet érdemelne. Csak a férfiak nem látják meg hogy ő milyen csodás, és ezért mondjuk szex után dobják, nem jönnek vele össze, vagy csak olyan - szintjének megfelelők - jönnek, akitől ő idegrohamot kap. És mindenféle szélsőséges feminista eszmékbe menekül, amiben a férfiak csak primitív, agyatlan ösztönállatok, és hogy ő elvből is több, jobb az összesnél.

Ha őszintén megnézzük, szerintem többen vannak ezen az oldalon, mint az úgynevezett incelek. Vannak napok, amikor rendesen ellepnek kérdéseket.

"azok a nők, akik utálják a férfiakat, azokat általában bántalmazták, megcsalták, átverték, megverték, megerőszakolták, vagy anyaként hátrahagyták kicsi gyerekkel"

Nem feltétlen. Az egész a femceles feljogosítottság érzeten múlik. Nem kell ide semmi erőszak, van akinek az is elég hogy az általa lenézett jónőkkel jönnek össze a jó pasik, akit ő átlagnak hisz hogy neki olyan járna. Csak nem jut. A többi pont is igaz lehet, de sajna nem csak ezekből lesz férfigyűlölő. De egy ilyen korszakban ahol az a trend hogy a nő az alanyi jogon hibátlan, tökéletes, sőt minden esetben áldozat, a férfi pedig elkövető és erőszaktevő (igen, így általánosítva) ott mit is várnánk. Kollektív bűnösség...

"azok a férfiak, akik utálják a nőket, azokkal nem voltak hajlandók lefeküdni a gonosz szemét nők"

Ez sem feltétlen igaz. Nagyon sok olyan férfi van, akit lehúztak, átvertek, kihasználtak, bántalmaztak a nők. Érzelmileg, vagy akár fizikálisan is, mert tudod az erőszak kétoldalú, és mindkét nem jeleskedik benne. Kihasználtak, hülyítettek, gázlángoztak, hazudtak róluk, lejáratták, tönkretették, kirúgatták, kiforgatták a pénzéből, elvették a lakhatását, elvették vagy szándékosan félrenevelték, ellene hangolták a gyerekét, vagy még sorolhatnám. És akkor még gondolj bele hogy a képükbe van tolva ezek után, hogy a nők szentek és érinthetetlenek, őket manapság imádni kell, és a férfi az elkövető és a rossz minden esetben. Szerinted ez mit generál? :)

ma 00:24
 48/48 anonim ***** válasza:
#47 Ez csak a femcel level 1. A femcel level 2 úgy néz ki, hogy az illető már teljesen kiábrándult és kérgesre keseredett, és esze ágába sincs férfiakkal összejönni, se jó pasival, se semmilyennel, megvet minden férfit, egyúttal rettentően idegesítik őt azok a nők, akik boldognak érzik magukat egy férfivel párkapcsolatban.
ma 00:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!