Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt kell a férfinek keresnie amire már ràbolíntanak a nők?
Figyelt kérdés
Ha nem minimàlbéres 177 ezerrel az ember. Hanem már jobban keres mondjuk 250-300 ezer körül? Arra már azt mondjàk hogy alkalmas kapcsolatra/hàzassàgra/csalàdalapítàsra?tegnap 13:36
1/55 anonim válasza:
A minimálbérre is rábólintanak sokan, ha más szempontból rendben van. És a több milliós havi bevételre is nemet mondanak sokan, ha más szempontból nincs rendben.
Sokszor le volt már itt (is) írva, de akkor vegyük át mégegyszer: ez egy többváltozós dolog, csak pénzzel nem fogsz nőt találni normális kapcsolatra, max valami aranyásót aki a hátad mögött kiéli magát.
2/55 anonim válasza:
Sok mindentől függ, albérletet kell fizetni? Mert akkor semmire se elég, bár úgyis szűkös, ha nem. Én nem vállalnám be hogy szülök olyan férfinak aki ennyit keres.
4/55 anonim válasza:
Nagyon össze vagy törve én úgy látom. Fel a fejjel 😔😔
5/55 anonim válasza:
Attól kérdezd meg, akivel ismerkedsz! (ja, olyan nincs)
6/55 anonim válasza:
Persze, hogy nincs. Kettes se szülne neki
7/55 anonim válasza:
Mivel én 500 nettót keresek, az a minimum, amit egy férfitől elvárok. De természetesen egyedül nem reprezentálom a teljes női nemet, biztos vannak, akik kevesebbet vagy többet várnak.
8/55 anonim válasza:
Kevés nekem meg sok nőnek. Van aki meg elfogadja, hogy ennyi a fizetésed.
9/55 A kérdező kommentje:
Akkor az egyszerű melòsnak akiknek van családjuk? Az hogyan lehetséges? Ha itt 10 nőből 10 szòba se àlna ilyen keresetű emberrel?
tegnap 14:36
10/55 anonim válasza:
Mint írtam, nem vagyok reprezentatív az egész nememre. Biztos van egy csomó nő, aki nem tanult és van valami szakmája vagy pl. bolti eladó. Nekik valszóínűleg alacsonyabb elvárásaik vannak. Suba a subához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!