Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt kell a férfinek keresnie amire már ràbolíntanak a nők?
Figyelt kérdés
Ha nem minimàlbéres 177 ezerrel az ember. Hanem már jobban keres mondjuk 250-300 ezer körül? Arra már azt mondjàk hogy alkalmas kapcsolatra/hàzassàgra/csalàdalapítàsra?tegnap 13:36
51/55 anonim válasza:
A besegítés(néha, amikor van kedvem erőm ) meg a kiveszem a részem mindennap az más
52/55 anonim válasza:
"Ha még olyat szeretnél hogy karrierista"
Ilyen típusú nő nem jön össze olyannal, aki 300-at keres. Szóval ez már bukta.
53/55 anonim válasza:
Én bár jóval fiatalabb vagyok mint te, és gyereket is szeretnék, de úgy lennék vele, ha nem lehetne gyerekem, hogy akkor legalább utazok egy csomót, vagy valami más érdekeset kezdek az életemmel. De az hogy elmegyünk dolgozni, aztán otthon vegetálunk egy életen át gyerek nélkül, szerintem kevés nőnek jó perspektíva.
55/55 anonim válasza:
24, szóval egy 30 fölötti csávó amúgy se jöhetne szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!