Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a pasik képtelenek szakítani? Olyan nagy kérés, hogy ha úgy érzi nem megy tovább akkor kimondja? De még rábólintani sem tud ha felhozom ezt az opciót. Most akkor mi van?
Ezen most meglepődtem.
Azt hittem, hogy a pasik "szeretnek" szakítani, mert gyorsan elintézik azt kész.
De ha nem mondja el, akkor minek kínozná magát, ha neki sem jó? :O Nemértem...
Azt hiszem átérzem a helyzetedet.
Velem is elég "fura" a pasim, amikor meg mondom neki, hogy "Figyelj nem kötelező ez az egész" akkor egyből az a válasz, hogy "Tudom, hogy nem az, de miért mondod ezt?"
Szóval nálunk is kb. ez van:S Én abban bízom, hogy ha nem akarná ezt az egészet, akkor megmondaná, mert ő sem gyerek már...
Talán azért nem bólint rá neked sem, mert nem akarja, hogy vége legyen. Nem??
Én 29, ő 50.
A történet bonyult, a lényeg, hogy választás előtt áll(t), de még nem tudja hogy döntsön?! Gyötrődik, én is, én már "felajánlottam" neki, hogy menjünk szét, de mondom erre se képes rábólintani. Én meg nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!