Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig a lányokat "k. Vának", a fiúkat meg "menőnek" tartják, ha sok partnerük volt? A hosszútávú kapcsolatra nők is képtelenek lehetnek.
Őszinte leszek. Valami miatt nem tudok megmaradni egy hosszútávú kapcsolatban sem. Olyan 2 hónap után rám jön a menekülhetnék, és egyszerre már minden zavar a másikban. Ekkor persze jön a szakítás... Viszont egyedül sem szeretek lenni, és elkezdek keresgetni, hátha mégis rábukkanok a nagy Ő-re. Imádom az ismerkedést, amikor még minden új, amikor el kell csábítanom a kiszemelt srácot... Lehet, hogy maga a játék tesz boldoggá és ha már megszereztem, mindegy milyen tulajdonságai vannak elveszti a varázsát?! Bűntudatom van, minden egyes szakítás után(volt olyan h bár kiábrándultam, még a barátommal voltam egy 1,5 hónapig csakh magamnak bebizonyítsam h visszajöhet a lelkesedésem de nem jött...) Szerintetek melyik nagyobb bűn: megmondani h eltűnt a varázs, vagy hitegetni tovább?
Most már félek új kapcsolatba kezdeni, mert félek a külvilág és a jövőbeli párom véleményétől...
Szerintetek hallgassak az eszemre és tartogassam magam, vagy viselkedjek női casanovaként és érezzem jól magam? (22 lány)
Azért mert más a biológiai rendeltetésük; a férfiaknak mennyiségre, a nőknek a minőségre kell törekedni. Egy férfinak egy nő lefektetéséhez el kell csábítania, míg fordított esetben igazából a nőknek csak fel kell kínálniuk magukat (ha nem nagyon csúnyák, illetve a kiszemelet férfi nem melef, ez elég szokott lenni). Tehát közel sem ugyanazok a körülmények.
Na, most, a férfiak nőcsábászsága inkább más férfiak szemében menő, míg a partnerüket gyakran váltogató nők a nők szemében is ribancok. Ezt is érdemes figyelembe venend.
Egyébként szerintem kissé éretlen vagy még. Próbálj tényleg a "nagy Ő"-re koncentrálni, mert bármilyen "álompasi" is lesz, nem fogadnék rá, hogy "női casanovaként" sok esélylel indulnál nála.
Engem elcsábíthatsz, ki is használhatsz, és én kérem, hogy dobj ki.:D
tommy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!