Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dexy kérdése:
Van esély a kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Tetszik egy srác már 3 hónapja. Azt mondja meg akar változni és sajnálja hogy ilyen szemét, mert nem jelentkezik. Viszont ha együtt vagyunk, úgy ölelget és csókolgat mintha én lennék az egyetlen a földön. Mégsem keres magától, én meg ráuntam arra hogy szaladgáljak utána, de hiába minden ha oda vagyok érte és mindig irok neki. Akarhat valamit vagy csak szórakozik velem ?2011. okt. 24. 01:48
1/3 bánomisén válasza:
Szórakozik. Ne írj neki többet, ne keresd. Lehet, hogy akkor majd ő fog előkerülni, de szerintem, aki így viselkedik, az nem őszinte. Találj mást, olyat, aki ír neked és keres téged.
3/3 anonim válasza:
Akarhat valamit, a szexet és annyi. Szórakozik veled nem gyengén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!