Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt kell a férfinek keresnie amire már ràbolíntanak a nők?
Szóval a választ, tudod te is. Nem elég. Viszont, nem ez határoz meg, hogy alkalmas vagy -e házasságra.
Ha már ketten vagytok, akkor már ketten kell, hogy beletegyétek azt amitek van. Közös kassza.
😄
Olyan válaszokra számítottam hogy "nekem pár ruha, fodrász,fitness" stb kerül annyiba egy hónapban mint neked a fizetésed. Csóró lúzer
Látod ez a baj, de mindegy. Ez az ezt vártam! Alul értékeled magad. De az sem jó, ha felül értékeli valaki magát. Azt a középutat kellene megtalálni és elhinni azt, hogy, igenis nem az határoz meg, hogy mennyi pénzed meg. Kell, mert kell, az előbb említett okok miatt, de nem az határoz meg. Talán, akkor majd az a nő is megtalál, akinek megkell. Sajnálom, a kérdésedből adódóan, hogy a kettőt nem különíted el, hogy a kettőt nem szabad egybemosni. Az értékedet és azokat a nőket akik ki akarnak használni és ELVÁRJÁK, hogy eltartsd őket. Elhiszem, hogy ez nyomás és nehéz.
De van olyan is aki dolgozni akar és egyenrangú partnerként van benne hajlandóság arra, hogy közösen építsétek a jövőtöket. Másrészt, ezek a nők is valamilyen szinten érthetőleg úgy állnak hozzá, hogy a férfi aki családot akár, az tegyen le valamit az asztalra. Érthető. Te sem akarnál egy dolgozni nem akaró tunyha férfit. Ahogy a férfi sem egy ilyen nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!