Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi pénzt kell a férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt kell a férfinek keresnie amire már ràbolíntanak a nők?

Figyelt kérdés
Ha nem minimàlbéres 177 ezerrel az ember. Hanem már jobban keres mondjuk 250-300 ezer körül? Arra már azt mondjàk hogy alkalmas kapcsolatra/hàzassàgra/csalàdalapítàsra?
tegnap 13:36
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
59%
Nem szoktam megkérdezni, mennyit keres a másik. Levonom a következtetést a programokból, hogy hogyan áll a fizetéshez, stb. Nem felezgetek, de nem várok el luxusprogramokat, mielőtt jönne a hiszti. A konkrét összeg azért nem számít, mert akkor már az sem mindegy, ebből mennyi hitele van, ha van, mennyi az albérlet, ha abban él meg úgy általában mennyi a kiadása. Lehet valaki kevesebb pénzből szabadabban tud költeni/félrerakni, mint valaki több pénzből. Önmagában semmit nem jelent, hogy nettó x százezret keres valaki. Mondjuk a 250-300 ezer az elég kevés mindenhogy, de ha fiatal huszonéves lennék még aki szintén fiatalokkal ismerkedik, akkor elmenne, ha látom benne az ambíciót. Így 30-40 között már azért kevés. Ha valaki gyereket akar, akkor pláne.
tegnap 14:38
 12/55 anonim ***** válasza:
81%
Nézd meg jobban az ilyen szegény családokat, milyen életet élnek. Hányan vannak úgy gyerekek, hogy már ideje korán elállnak dolgozni azért, hogy betudjon segíteni a szülőnek vagy épp megtudja venni a számára szükséges dolgokat. A gyerek felelősség. Fel kell nevelni finanszírozni kell sok mindent neki.
tegnap 14:40
 13/55 A kérdező kommentje:
Utolsó igen. Én is ilyen családba születtem. Rengeteg hátrány volt.
tegnap 14:47
 14/55 anonim ***** válasza:
66%

Szóval a választ, tudod te is. Nem elég. Viszont, nem ez határoz meg, hogy alkalmas vagy -e házasságra.

Ha már ketten vagytok, akkor már ketten kell, hogy beletegyétek azt amitek van. Közös kassza.

tegnap 14:55
 15/55 anonim ***** válasza:
75%
250ezerbol 6x éhen halsz bmeg
tegnap 15:13
 16/55 A kérdező kommentje:
Kérdés nem pontos összegeket tartalmaz. Csak azt olvasom hogy tök mindegy hogy 209 ezer vagy 460. Az utóbbira is a hajléktalan jelzőt irjàk.
tegnap 15:20
 17/55 anonim ***** válasza:
28%
asszem, 30-40 körül mennek most az óradíjak. Ha akarod, rá is bólint. Sok szolgáltatónál benne van az alapban.
tegnap 15:36
 18/55 anonim ***** válasza:
37%
300 ezer egy welness hétvége. Mit akarsz mégis?
tegnap 15:47
 19/55 A kérdező kommentje:

😄

Olyan válaszokra számítottam hogy "nekem pár ruha, fodrász,fitness" stb kerül annyiba egy hónapban mint neked a fizetésed. Csóró lúzer

tegnap 15:59
 20/55 anonim ***** válasza:
0%

Látod ez a baj, de mindegy. Ez az ezt vártam! Alul értékeled magad. De az sem jó, ha felül értékeli valaki magát. Azt a középutat kellene megtalálni és elhinni azt, hogy, igenis nem az határoz meg, hogy mennyi pénzed meg. Kell, mert kell, az előbb említett okok miatt, de nem az határoz meg. Talán, akkor majd az a nő is megtalál, akinek megkell. Sajnálom, a kérdésedből adódóan, hogy a kettőt nem különíted el, hogy a kettőt nem szabad egybemosni. Az értékedet és azokat a nőket akik ki akarnak használni és ELVÁRJÁK, hogy eltartsd őket. Elhiszem, hogy ez nyomás és nehéz.

De van olyan is aki dolgozni akar és egyenrangú partnerként van benne hajlandóság arra, hogy közösen építsétek a jövőtöket. Másrészt, ezek a nők is valamilyen szinten érthetőleg úgy állnak hozzá, hogy a férfi aki családot akár, az tegyen le valamit az asztalra. Érthető. Te sem akarnál egy dolgozni nem akaró tunyha férfit. Ahogy a férfi sem egy ilyen nőt.

tegnap 16:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!