Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi pénzt kell a férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt kell a férfinek keresnie amire már ràbolíntanak a nők?

Figyelt kérdés
Ha nem minimàlbéres 177 ezerrel az ember. Hanem már jobban keres mondjuk 250-300 ezer körül? Arra már azt mondjàk hogy alkalmas kapcsolatra/hàzassàgra/csalàdalapítàsra?
tegnap 13:36
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:

,,Amikor aktívan dolgozó nőt veszel feleségül, el kell fogadnod, hogy a háztartás nem mindig működik.

Ha olyan háziasszonyt választottál, aki gondoskodik rólad és mindig kézben tartja a háztartást, el kell fogadnod, hogy ő nem sok pénzt keres ezek mellett.

Ha félszeg, és kicsit gyengébb típusú nőt választasz, el kell fogadnod, hogy tőled függ, és gondoskodnod kell róla.

Ha úgy döntesz, hogy egy erős magabiztos nővel leszel, el kell fogadnod, hogy meghúzza a határait, és saját véleménye is van.

Ha a szépségére és a külsőre nagyon sokat adó nőt választasz, akkor az gyakran sokba fog kerülni….

Ha úgy döntesz, hogy egy sikeres nővel leszel, meg kell értened, hogy van jelleme, céljai és ambíciói, nem mindig te leszel az első.

Nincs olyan, hogy tökéletes."

ma 08:01
 42/55 anonim ***** válasza:
Na ez itt a baj. Hogy nagy kegyesen segítenél a nőnek, aki ugyanúgy teljes állásban dolgozik mint te. Nem segíteni kellene, hanem kivenni a jogos részed. Az nem segítség, ha valaki a raeső részt megcsinálja.
ma 08:35
 43/55 A kérdező kommentje:

42

Segítenék én. De az nem szerepel a lehetőségek között hogy a nő kimarad a munkahelyi idejéből. Inkább gyerek se kell. De a nőnek is végig kell folyamatosan dolgoznia járni.

ma 08:41
 44/55 anonim ***** válasza:
De ez az, hogy nem segítség kell. Hanem a teljesen jogos részed kivenni. Az nem segítség. Mert akkor a nő meg csak segít neked pénzt keresni és nem a saját részét keresi? Egyébként a legtöbb nőnél már az is kizáró ok, ha nem akarsz gyereket, szóval emiatt se nagyon találsz.
ma 09:13
 45/55 A kérdező kommentje:
Nem a középkorban élünk. Nem a férfinek kell eltartania a feleségét .
ma 09:46
 46/55 anonim ***** válasza:
Majd a nőnek a férjét. Ez a 21. század. Főleg, ha szerencsétlen önbizalomhiányos.
ma 09:51
 47/55 A kérdező kommentje:

Az sem igaz.

Mindketten keresnek mondjuk 400 ezret és kész.

Elkéne már felejteni azt hogy a férfi legyen milliomos és hajtson. A nőnek meg csak otthon kell lennie. És van 3 év munkaviszonya egész élete alatt.

ma 09:55
 48/55 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy legyen milliomos neked vannak nagy igényeid, legyen a nő minden téren jó, te meg majd besegítgetsz neki.

Menjen az ilyen oda ahová való

ma 10:04
 49/55 anonim ***** válasza:
Én egy szóval sem írtam ezt. Én végig arról beszéltem, hogy te úgy állsz a házimunkához hogy segítesz neki. Nem. Ha ő is dolgozik, akkor az nem segítség, hanem a házimunka felé jogosan a te részed.
ma 10:27
 50/55 A kérdező kommentje:
Ugyan arra gondoltunk csak a megfogalmazás volt félreértheto.
ma 10:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!