Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes rábólintanom ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes rábólintanom ha kapcsolatot szeretne de ilyeneket érzek?

Figyelt kérdés

+

vonzónak találom

szimpatikus a kommunikációja

jól érzem magam vele ami nagyon ritka

-

nyomás van rajtam ha felhozza a kettőnk közti témát

megfelelési kényszerem lesz

(magas posztban van a családja is elvárja a szintet de én csak egy egyszerű eladó vagyok)-őt ez nem zavarja de engem mégis

nem ért a lelki dolgokhoz, egy barátra jobban tudok támaszkodni érzelmileg

Én vagyok a nő.

2021. aug. 7. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne bólints rá semmire, ami nem jó érzés.
2021. aug. 7. 13:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul írtam. Az lenne a kérdés hogy Ti ezek alapján belevágnátok-e?
2021. aug. 7. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem mennék bele.
2021. aug. 7. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha lelkileg nem lehet valakire támaszkodni akkor az nálam megbukott
2021. aug. 7. 13:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Lehet ha már olyan szinten van. De egyelőre ilyen téren még távolságtartó. Ez viszont meg engem tart távol. :S
2021. aug. 7. 13:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Érdemes igen, ha pedig zavar téged az, hogy a családja és ő is egy magasabb szinten van, akkor képezd magad. Nem feltétlen egyetemre kell gondolni. Menj el tanfolyamra. Legyél több egy eladónál. Neked is jobb lesz és a családja is jobban elfogad majd. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de majd 40 után bánni fogod, hogy nem vitted többre. Ha őt ez nem zavarja, akkor még könnyebb dolgod lesz.

Az, hogy most nem tudsz rá támaszkodni érzelmileg nem jelent semmit, a férfiak ilyen téren nehezebben nyílnak meg.

Hajrá🤗

2021. aug. 7. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!