Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kérdéseket tennél fel ismerkedéskor melyből látszódhat hogy passzoltok e, másik fél szándékai?
Figyelt kérdés
tegnap 12:33
1/4 anonim válasza:
Sose voltak célzott kérdéseim, csak kíváncsi voltam a másikra, mint emberre. Aztán ha volt kölcsönös szimpátia, újból találkoztunk. Nem kikérdeztem, hanem beszélgettünk, így ismertük meg egymást.
2/4 anonim válasza:
Én sem konkrét kérdéseket teszek fel, de azért nem csak a szimlátia a szempont társkeresésnél, szóval úgy terelem a beszélgetést hogy kiderüljön ami nekem fontos.
Pl mik a tervei a jövőre nézve. Szeretne-e családot, gyerekeket, hol szeretne élni, mennyire nyugis, mennyire utazós, stb.
3/4 anonim válasza:
Hogyan képzeli el az életét, hol szeretne lakni, akar-e családot, ha igen hány gyereket, otthonülős vagy pörgős típus, mennyi igénye van a találkozókra (pl mindennap/heti 1x stb)
4/4 anonim válasza:
Mi is csak beszélgetünk, persze ha adott témában vagyunk, akkor rá lehet kérdezni, pl múltkor mesélt egy külföldi helyről, ami tetszik neki, akkor rákérdeztem, hogy költözne-e külföldre, mert nekem ez fontos szempont bár nem feltétlen akarok mindenáron elköltözni, de nyitva akarom hagyni a lehetőséget, ideálisabb egy olyan partner, aki nem akar mindenképp itthon maradni. De így a semmiből nem teszek fel random kérdéseket. A gyerektémát is akkor beszéltük meg, amikor a családjáról mesélt, meg egyéb fontos témák is feljöttek maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!