Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen kérdéseket tennél fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kérdéseket tennél fel ismerkedéskor melyből látszódhat hogy passzoltok e, másik fél szándékai?

Figyelt kérdés
jan. 29. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Sose voltak célzott kérdéseim, csak kíváncsi voltam a másikra, mint emberre. Aztán ha volt kölcsönös szimpátia, újból találkoztunk. Nem kikérdeztem, hanem beszélgettünk, így ismertük meg egymást.
jan. 29. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Én sem konkrét kérdéseket teszek fel, de azért nem csak a szimlátia a szempont társkeresésnél, szóval úgy terelem a beszélgetést hogy kiderüljön ami nekem fontos.

Pl mik a tervei a jövőre nézve. Szeretne-e családot, gyerekeket, hol szeretne élni, mennyire nyugis, mennyire utazós, stb.

jan. 29. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Hogyan képzeli el az életét, hol szeretne lakni, akar-e családot, ha igen hány gyereket, otthonülős vagy pörgős típus, mennyi igénye van a találkozókra (pl mindennap/heti 1x stb)
jan. 29. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi is csak beszélgetünk, persze ha adott témában vagyunk, akkor rá lehet kérdezni, pl múltkor mesélt egy külföldi helyről, ami tetszik neki, akkor rákérdeztem, hogy költözne-e külföldre, mert nekem ez fontos szempont bár nem feltétlen akarok mindenáron elköltözni, de nyitva akarom hagyni a lehetőséget, ideálisabb egy olyan partner, aki nem akar mindenképp itthon maradni. De így a semmiből nem teszek fel random kérdéseket. A gyerektémát is akkor beszéltük meg, amikor a családjáról mesélt, meg egyéb fontos témák is feljöttek maguktól.
jan. 29. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom az, hogy általában a pasiknak vannak célzott kérdései, nekik fontos hogy legyen közös pont minél több. Ez oké, és igaz is, nagy vonalakba kell hogy passzoljunk. Minden más elfogadás kérdése, meg nyitottság.
febr. 1. 07:21
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 szerintem azért nőknek is vannak ilyen "igényei", mindenki aki kicsit is gondolkodik az életén, annak van egy elképzelése a jövőre nézve.
febr. 1. 08:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
30-40 közti szingli kolleganőim magyarázták nekem céges bulin, hogy milyen tesztkérdés sorozatuk van. Mondtam, hogy drágáim, lehet, hogy ezért vagytok szinglik, erre megsértődtek. 45n.
febr. 4. 21:08
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es, telitalálat, amit írtál, ezt férfiként írom!
febr. 4. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!