Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá szoktatok kérdezni, ha nem egyértelmű, hogy a másik fél mennyire gondolja komolyan az ismerkedést?
Igen, én egy ponton meguntam a szarakodást. Volt egy eset, találkoztam egy pasival egy közös ismerős születésnapján. Nem sokkal azelőtt szakítottam, vele megvolt a kémia, nem sokkal később nála is “aludtam”. Azt mondták, hogy ő nem az a típus, aki a komoly kapcsolatokról ismert, de amúgy sem arra vágytam. Végül olyan jól alakult, hogy kerek perec rákérdeztem, hogy el tud-e többet képzelni. Nem játszmázok, nem szórakozok, jobban szeretem tudni, hogy állunk. Fontos, hogy csak az volt a kérdés, hogy nyitott-e többre, nem tartozott semmivel, nem kellett ezért megkérnie a kezem, csak a szándékot akartam tudni. Ma már a férjem az illető. Azóta elmondta, hogy kifejezetten imponált neki az egyenességem. Fontos viszont pár dolgot észben tartani:
-sokan rohadtul nem őszinték, és csak hazudnak mondjuk a szexért
-nem tartozik neked semmivel, meggondolhatja magát, ha mégsem akar veled lenni
-fel kell készülni az elsutasító válaszra
Én is a nyílt kommunikáció, a rákérdezés, megbeszélés híve vagyok.
A mostani kapcsolatom is lassan alakult, megvolt a kémia is, de nem akarta elkapkodni. Annyit kérdeztem, hogy nyitott-e egy komoly kapcsolatra, avagy legyen csak szex - ez is opció lehet, csak tisztázzuk. Azt mondta, nyitott a kapcsolatra, eszerint is haladtunk tovább. Tiszta volt a helyzet.
Ennyi.
N
Rá persze
feleslegesen senki ne húzza az időmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!