Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor 20 voltam, csak komolyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor 20 voltam, csak komolytalanra kellettem, most meg már nem legyeskednek, mert öreg vagyok? 27N

Figyelt kérdés

Egy 7 éves párkapcsolatból jövök ki, így 7 évig nem nagyon voltam a randipiacon.

Amikor 18-20 voltam, rengetegen írtak interneten, csoportokban rajtam volt a pasik figyelme stb., de általában maximum pár hét alatt kiderült, hogy csak szeretőt, barátság extrákkalt, egyéjszakásat stb. keresnek, általában az volt a kifogás, hogy: bár a koromhoz képest érett vagyok, ez kívülről nem látszik, túl fiatal vagyok és engem nem lehet felvállalni a társadalom meg a családjuk előtt, ezért hivatalosan egy velük egykorúval jönnek össze rendesen, de azért kavarjunk meg chateljünk meg kiöntik nekem a titkaikat. vagy ha velem egykorúak voltak, akkor hát még ki kell élniük magukat.

Végül találtam ugye a barátom, akivel 7 évig voltam, de kiderült, hogy rengeteget hazudott nekem, másnak mutatta magát stb., így pár hónapja szakítottam vele.

Újra visszakerültem a piacra, és most azt tapasztalom, hogy nem legyeskednek annyian körülöttem, és akik elhívnak randizni, azoknál már az első randi után látom, hogy nem illik össze egyszerűen az életünk, nagyon egyértelmű, hogy nem vagyunk kompatibilisek, de próbálják görcsösen bizonygatni, hogy igen, mert nincs nekik más a láthatáron. (vagy egyszerűen azt mondják, hogy ne foglalkozzak ezzel, hiszen jól érezzük egymással magunkat.) Úgy érzem, hogy most meg öregnek látnak.

Ezt jól látom, azért kisebb a hype, mert már nem vagyok 20? De hát még szép a bőröm stb. ... persze kevésbé vagyok naív.

Kicsit átverve érzem magam, hogy amikor legutóbb huzamosabb időt szingli voltam, azzal etettek, hogy nem vagyok elég idős, majd akkor lehet komolyan venni, ha minimum 27 leszek, most meg nem érzem azt a hype-ot, amit 20 évesen kaptam, sőt csak ez a futottak még kategória hív el randizni, mintha a jókat már lehalászták volna.

Azzal nyugtatom magam, hogy csak egy jót akarok találni.

Szerintetek? Rosszul értelmezem a helyzetet? Van még esély? Én csinálok valamit rosszul vagy csak nem voltam még elég randin?

Közben persze magamat folyamatosan fejlesztem, sokat változtam előnyömre, a saját hibáimat is beismerem stb.

2023. jún. 16. 15:03
A kérdező szavazást indított:
Jól látod, kicsit elkéstél.
Nem késtél el, de mást csinálsz rosszul biztosan.
Nem késtél el, még több randira menj, adj neki időt, és megtalálod azt az egyet.
23 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
20 évesen én is ezt tapasztaltam , hogy a korombeli csajokat körül zsongja mindenki , hát mondom bssza meg magát az élet, én élem az életem akkor is. úgyhogy itt vagyok 30 éves szűz férfiként, mondjuk én 8 éve szeretek egy korombeli nőt.
2023. jún. 16. 15:13
 2/17 anonim ***** válasza:
48%

"piac"...

erről jut eszembe, zár a bolt és le kell mennek kenyérért. Utána elolvastom ezt a...szóval amit írtál.

2023. jún. 16. 15:13
 3/17 anonim ***** válasza:
48%
mennem*
2023. jún. 16. 15:14
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ki vert át, mivel?

A szövegedből az jön le pár éve még mepiszkáltak volna, most már arra sins jelentkező.

2023. jún. 16. 16:31
 5/17 anonim ***** válasza:
63%

Nem olvastam végig, csak jót röhögtem, hogy 27 évesen öreg vagy :D

Én bőven elmúltam 40, de így is van jelentkező bőven. Élvezem az életet, nem akarok görcsösen párkapcsolatot és ez gondolom látszik. Majd megtalál, aki kell!

2023. jún. 16. 16:44
 6/17 anonim ***** válasza:
89%

27 évesen öreg? Ne röhögtess! (Én is csak idáig olvastam el...)

N

2023. jún. 17. 08:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Öreg 27 évesen...de rossz vicc...
2023. jún. 17. 12:33
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
Most is folyamatosan visznek randizni, ez nem elég, mennyi pasi kellene még?
2023. jún. 17. 12:39
 9/17 anonim ***** válasza:
Erre mondják, hogy elment az a bizonyos vonat?
2023. jún. 17. 13:42
 10/17 anonim ***** válasza:
Agybajos vagy.
2023. jún. 17. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!