Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért van az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van az, hogy minden alkalommal ha megtetszik valaki vagy lesznek érzéseim irántuk kiderül nem is akarnak engem egyáltalán vagy barátnőjük van vagy csak szexet akar?

Figyelt kérdés
Tényleg próbálok magamba nézni miért ilyen szerencsétlen a szerelmi életem így 27 évesen. Minden alkalommal szembesülnöm kell azzal h mindig mást választanak helyettem hiába vagyok kedves, humoros, csinos. Mindig valaki jobb. Átlagos önbizalmam van. Tudom a hibáimat és az erényeimet. De h minden alkalommal ugyanazokat a köröket futom már röhejes. Hiába átlagos, átlag alatti, helyes az illető. Hiába kedves jófiú vagy rosszfiús. Egyszerűen ugyanaz. Családom olyan szép példát mutatott nekem milyen egy jó házasság, milyen partner jó. Nem tudom hol rontom el mindig és nem tudom szűrni az embereket se mert lehet az elején kedvelnek majd hopp jött más valaki
tegnap 23:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok,csak férfiként, elmentem pszichológushoz és az ottani beszélgetések során kiderült,h valójában tudat alatt az elköteleződéstől félek,vagy éppen attól,h összejövök valakivel,de aztán elhagy, tehát lényegében a csalódástól. Így kifejezetten olyan nők keltik fel az érdeklődésem,ahol már eleve veszett ügy az egész,akik valamilyen szempontból elérhetetlenek,amit már a tudatalattim akkor érez,amikor még én magam ezt nem is tudom,csak utólag vettem észre a mintát, mert ebben az állapotban érzem magam biztonságban,így nem érhet nagy csalódás,hisz el se jutunk az elköteleződésig. Hiába a minta család,vannak olyan traumák,amikről nem is tudsz,h léteznek, vagy amit úgy adnak tovább a szülők,h ők amúgy jót akarnak és nem is veszik észre,h ártanak neked.
tegnap 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert friendzone-olod magadat. Olyat válassz, aki tényleg nagyon tetszik, és ne szégyelld kimutatni neki (nem elmondani!).
ma 00:09
 3/3 anonim válasza:

Tanulságos, amit az 1-es írt. Talán egy pszichológus neked is segíthet. Ha végiggondolod voltak közös vonások a férfiakban, akiket megismertél? Illetve hány alkalommal történt mega forgatókönyv, amit írtál?

Gondolom voltak sikereid is azért a párkapcsolataid terén. Ezek a kapcsolatok mikben voltak mások, mint amikkel mostanában szembesülsz?

Ha ezeken a kérdéseken elgondolkozol szerintem mindenképp jobban átláthatod a helyzetet.

ma 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!