Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az, hogy minden alkalommal ha megtetszik valaki vagy lesznek érzéseim irántuk kiderül nem is akarnak engem egyáltalán vagy barátnőjük van vagy csak szexet akar?

Tanulságos, amit az 1-es írt. Talán egy pszichológus neked is segíthet. Ha végiggondolod voltak közös vonások a férfiakban, akiket megismertél? Illetve hány alkalommal történt mega forgatókönyv, amit írtál?
Gondolom voltak sikereid is azért a párkapcsolataid terén. Ezek a kapcsolatok mikben voltak mások, mint amikkel mostanában szembesülsz?
Ha ezeken a kérdéseken elgondolkozol szerintem mindenképp jobban átláthatod a helyzetet.

Most komolyan, ez a tudományos magyarázat arra, hogy a jobb nők lekoptatnak? 😅
Csúnya Juci a nagy lamantin testével hiába lenne elérhető, hogyha egyszer bottal sem piszkálnád.

jo kérdés, éehet benned van calami hiba v irritálo vagy lehet bem olyan körven ismerkedsz vagy csak simán peched van ulyen téren
ezt mi igy nem tudjuk megmondani
mert nem ismerunk nem beszéltünk nem láttunk egy képet se rolad se semmi egyéb dolog

Látom nem érted miről pofáztam, de mit is vár itt az ember.
Neked sem kell valaki, csak mert elérhető számodra.
Nem, semmi olyat nem tud nyújtani!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!