Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek akar valamit? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar valamit? Már 5 alkalommal találkoztunk. De semmi.

Figyelt kérdés
Na szóval van egy srác aki idősebb tőlem és talalkozgatunk, de még csak megse ölelt egyszer sem. De ha nem akar semmit minek hív? 22l
2023. okt. 4. 10:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak bátortalan, tapasztalatlan? Lehet kicsit neked kéne bátorítani.
2023. okt. 4. 10:33
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet óvatos, nem akar nyomulni
2023. okt. 4. 10:35
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha te szeretnél, akkor öleld meg amikor elköszöntök :D
2023. okt. 4. 10:36
 4/24 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem egyértelmű hogy én többet akarok,arra is gondoltam hogy lehet csak társaságnak vissz. Vagy több csajt fűz egyszerre. De kérdezzetek aztán válaszolok hátha úgy derül ki valami. Én nemtudok már dönteni😅🙁
2023. okt. 4. 10:40
 5/24 anonim ***** válasza:
94%
Nézd, szerintem kérdezz rá nála, hogy ő mit gondol a kettőtök kapcsolatáról? Ezt ő randinak szánja, vagy csak barátkozni akar? Nincs ebben semmi, szerintem.
2023. okt. 4. 10:42
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezőnek: szerinted egyértelmű, hogy te többet akarsz? Megfogtad már a kezét? Előzetes bejelentés nélkül lesmároltad vagy megpróbáltad lesmárolni? Mert ezek az egyértelmű jelek, a többi csak képzelgés.:)
2023. okt. 4. 11:01
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is, valami jelet adnod kellene (ölelés, kézfogás). Ha erre sem lép, akkor nem tudom 😀
2023. okt. 4. 11:03
 8/24 anonim ***** válasza:

a találkozás milyen időzönként volt? heti 1-2?

Csók se volt?

Félénknek tünik? sok csaj ismerőse van?

nem mindegy

2023. okt. 4. 11:06
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Lányként írom, hogy ami nekünk nőneműeknek sokszor egyértelmű, addig a másik nemnek egyáltalán nem az. A másik meg, hogy (saját bőrömön tapasztaltam), hogy az ember csak azt tudja amit lát és tapasztal. Rólam is gondoltak már nagyon mást mint amilyen vagyok, csak mert nem ismert az illető, és a vele való viselkedésem nagyon nem fedte le a teljes valóságot.

Szerintem is nyugodtan kérdezz rá, hogy minek hív találkozni, hogyan tekinti ezeket.

2023. okt. 4. 11:13
 10/24 anonim ***** válasza:
37%
Szűz a hapsi . Ha nem akarsz bajlódni vele akkor zavard el.
2023. okt. 4. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!