Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar valamit? Már 5 alkalommal találkoztunk. De semmi.
Figyelt kérdés
Na szóval van egy srác aki idősebb tőlem és talalkozgatunk, de még csak megse ölelt egyszer sem. De ha nem akar semmit minek hív? 22l2023. okt. 4. 10:31
1/24 anonim válasza:
Lehet, hogy csak bátortalan, tapasztalatlan? Lehet kicsit neked kéne bátorítani.
3/24 anonim válasza:
Ha te szeretnél, akkor öleld meg amikor elköszöntök :D
4/24 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem egyértelmű hogy én többet akarok,arra is gondoltam hogy lehet csak társaságnak vissz. Vagy több csajt fűz egyszerre. De kérdezzetek aztán válaszolok hátha úgy derül ki valami. Én nemtudok már dönteni😅🙁
2023. okt. 4. 10:40
5/24 anonim válasza:
Nézd, szerintem kérdezz rá nála, hogy ő mit gondol a kettőtök kapcsolatáról? Ezt ő randinak szánja, vagy csak barátkozni akar? Nincs ebben semmi, szerintem.
6/24 anonim válasza:
Kérdezőnek: szerinted egyértelmű, hogy te többet akarsz? Megfogtad már a kezét? Előzetes bejelentés nélkül lesmároltad vagy megpróbáltad lesmárolni? Mert ezek az egyértelmű jelek, a többi csak képzelgés.:)
7/24 anonim válasza:
Szerintem is, valami jelet adnod kellene (ölelés, kézfogás). Ha erre sem lép, akkor nem tudom 😀
8/24 anonim válasza:
a találkozás milyen időzönként volt? heti 1-2?
Csók se volt?
Félénknek tünik? sok csaj ismerőse van?
nem mindegy
9/24 anonim válasza:
Lányként írom, hogy ami nekünk nőneműeknek sokszor egyértelmű, addig a másik nemnek egyáltalán nem az. A másik meg, hogy (saját bőrömön tapasztaltam), hogy az ember csak azt tudja amit lát és tapasztal. Rólam is gondoltak már nagyon mást mint amilyen vagyok, csak mert nem ismert az illető, és a vele való viselkedésem nagyon nem fedte le a teljes valóságot.
Szerintem is nyugodtan kérdezz rá, hogy minek hív találkozni, hogyan tekinti ezeket.
10/24 anonim válasza:
Szűz a hapsi . Ha nem akarsz bajlódni vele akkor zavard el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!