Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar valamit? Már 5 alkalommal találkoztunk. De semmi.
Na ez is meglepő hogy ezen az oldalon ilyen normális válaszok jönnek, köszönöm szépen mindenkinek.😊
Nem, nemvolt semmi konkrét egyébként,se csók se kézfogás se ölelés. És biztos hogy nem szűz, szóval ezért se kellene ennyire félénknek lennie. Már csak az lehet hogy tényleg jól elvan velem mint barát de ennyi. Sajnos nemtudok férfi aggyal gondolkozni .De az lesz a legtisztább ha rákérdezek,lehet utána már haverkent se akar majd találkozni, de legalább nem reménykedek hiába.
11# szerintem is kérdezz rá.
Ha nem volt még csók, nem tünik félénknek, akkor valami más lehet. vagy egy lúzer.
#17 off lesz kicsit, de én lány létemre 23 évesen vesztettem el, mert addig (1 embert leszámítva, akibe viszonzatlanul szerelmes voltam) nem igazán találkoztam olyannal akivel szívesen megtettem volna. Vagy nem jutott el odáig a dolog, vagy nem jött össze v x. Nem voltam/vagyok se defektes, se félénk, se semmi. Csak nem akartam akárkivel, csak hogy túl legyek rajta. Akivel meg történt, vele meg nagyon akartam.
Miért is lettem volna veszélyes? Főleg, hogy semmi nem változott.
Miert baj az ha nem akar azonnal rádmaszmi?
Ismerkedtek.
Miert kell elkapkodni.
Nem vagyok már egy mai darab, de ez lenne a normális, hogy 3-4 hónapig csakis beszélgetés, van.
Ezért megy minden kapcsolat tönkre a mai vilagban mert szexel kezdetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!