Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek akar valamit? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar valamit? Már 5 alkalommal találkoztunk. De semmi.

Figyelt kérdés
Na szóval van egy srác aki idősebb tőlem és talalkozgatunk, de még csak megse ölelt egyszer sem. De ha nem akar semmit minek hív? 22l
2023. okt. 4. 10:31
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Na ez is meglepő hogy ezen az oldalon ilyen normális válaszok jönnek, köszönöm szépen mindenkinek.😊

Nem, nemvolt semmi konkrét egyébként,se csók se kézfogás se ölelés. És biztos hogy nem szűz, szóval ezért se kellene ennyire félénknek lennie. Már csak az lehet hogy tényleg jól elvan velem mint barát de ennyi. Sajnos nemtudok férfi aggyal gondolkozni .De az lesz a legtisztább ha rákérdezek,lehet utána már haverkent se akar majd találkozni, de legalább nem reménykedek hiába.

2023. okt. 4. 11:21
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

11# szerintem is kérdezz rá.

Ha nem volt még csók, nem tünik félénknek, akkor valami más lehet. vagy egy lúzer.

2023. okt. 4. 11:24
 13/24 A kérdező kommentje:
A találkák pedig 1 héten 1-2 volt kb. Bocsi erre elfelejtettem válaszolni
2023. okt. 4. 11:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezőnek: na de ha nem volt sem csók, sem kézfogás, se ölelés, akkor mi volt? Azt írtad, hogy szerinted egyértelmű jeleket küldesz. Na de akkor mire gondolsz egyértelmű jelek alatt?
2023. okt. 4. 11:34
 15/24 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy azért szavakba utalok rá, meg megprobálok mindig hozzá érni. Viszont azt se akarom hogy nyomulosnak érezzen. Nemvolt sok barátom, nemtudok én kezdeményezni. De ha legközelebb ír rákérdezek, inkább tudjam akkor minél hamarabb.
2023. okt. 4. 11:38
 16/24 A kérdező kommentje:
Horgászni meg motorozni szoktunk együtt, ha esetleg ez számítana valamit, mondta is nekem hogy elege van a "kényes lányokból"
2023. okt. 4. 11:40
 17/24 anonim ***** válasza:
38%
Huh hát nekem sem volt türelmem egy ilyenhez... 25 éves volt akkor a srác, feltételezem nem kezdő randizásban. Aztán 3 tali alatt semmi. Úgyhogy én offoltam. Másodikon már csók kellett volna legyen. Lehet tényleg szűz a te palid és a 20 év feletti szüzek veszélyesek, ne randizz velük
2023. okt. 4. 11:47
 18/24 anonim ***** válasza:
ezek a programok igazi haver zónás programok :D ha akarna veled úgy ismerkedni nem ilyen helyekre vinne ,rajtad múlik akarsz e barátzónás lenni vagy annyi sem
2023. okt. 4. 12:16
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

#17 off lesz kicsit, de én lány létemre 23 évesen vesztettem el, mert addig (1 embert leszámítva, akibe viszonzatlanul szerelmes voltam) nem igazán találkoztam olyannal akivel szívesen megtettem volna. Vagy nem jutott el odáig a dolog, vagy nem jött össze v x. Nem voltam/vagyok se defektes, se félénk, se semmi. Csak nem akartam akárkivel, csak hogy túl legyek rajta. Akivel meg történt, vele meg nagyon akartam.

Miért is lettem volna veszélyes? Főleg, hogy semmi nem változott.

2023. okt. 4. 12:25
 20/24 anonim ***** válasza:
31%

Miert baj az ha nem akar azonnal rádmaszmi?

Ismerkedtek.

Miert kell elkapkodni.

Nem vagyok már egy mai darab, de ez lenne a normális, hogy 3-4 hónapig csakis beszélgetés, van.

Ezért megy minden kapcsolat tönkre a mai vilagban mert szexel kezdetek.

2023. okt. 4. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!