Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 napja találkoztam egy lánnyal mondta akar -találkozni szombaton mert minden Oké volt! Ma szombat es vissza se ir! Szetintetek?
Talan massal is randizott es csak B tervkent tekintett rad, ha az elso nem Jon ossze vagy nem mert megbantani.
Azert a "minden oke volt" es a "nagyon jol ereztem magamat veled" kozott hataomas kulonbseg van.
Közben meggondolta magát. Ehhez nagyon szokj hozzá, tesó, ha nőkkel fogsz ismerkedni.
Velem ezt ha ötvenszer, akkor egyszer sem játszották el lányok az évek alatt, hogy szó nélkül eltűntek, akár sokszor randi után is. Szörnyű érzés, de sosem lehetsz benne biztos, hogy egyáltalán látni fogod még újra a csajt, amikor elváltok a találkozó végén és látszólag minden rendben volt. Még olyan csajok is tűntek el szó nélkül, akikkel szex is volt és szintén úgy tűnt jól alakulnak a dolgok.
Kerdezi, a minden oke-ban szerintem nincsen semmi konkretum. Olyan ez, mintha valamire a "jó" helyett azt mondanad, hogy "nem rossz", amibol meg nyilvan nem kovetkezik az ellentete.
Mivel semmi konkretat nem mondott arrol, hogy hogy erezte magat (legalabbis amit leirtal abbol ez jon le) igy nem meglepo, hogy kozben meggondolta magat. Ha olyan nagy siker lett volna a randi, akkor azt szerintem (jobb esetben) lattad volna rajta.
Ne abbol indulj ki, hogy mit mondott. Sokszor teljesen mast kommunikalnak az emberek verbalisan, mint non-verbalisan. A testbeszededbol viszont nem fog hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!