Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen beszélgetek egy lánnyal. Lenne kedve találkoztál (ezt mondja), de azt mondja, addig nem akar felbenni feb-n, amíg nem találkoztál személyesen. Mit járhat a fejében?
Figyelt kérdés
Amikor fel akartam venni, h egyszerübb leggen beszélgetni, azt mondta, ö csak személyes megismerkedés után vesz fel embereket. Vajon le akar rázni? Azt megtanultam már, hogy ha egy lány azt mondja, lenne kedve találkozni, az semmit nem jelent.2017. szept. 13. 00:09
1/12 A kérdező kommentje:
*lenne kedve találkozni. Hülye autokorrektor a tableten kijavítja
2017. szept. 13. 00:10
2/12 anonim válasza:
Mi lenne, ha konkretan elhivnad talalkozni. Tok logikus, hogy nem akar minden random Tinderest bejelolgetni akivel neha valt par uzenetet.
3/12 anonim válasza:
Tök logikus, én sem veszek fel senkit sehová amíg nem találkoztunk... vagy utána se.
4/12 anonim válasza:
Nem értem mi a probléma, örülj neki hogy talizni akar és nem hetekig vagy hónapokig dumcsizni fészen. Találkozz vele, ennyi!
5/12 A kérdező kommentje:
Hát... Én akarnék találkozni, csak ugyanazt csinálja, mint a tuinder-lányok 99,9%-a: azt mondja, találkozni akar, aztán eltünik, nem válaszol.
2017. szept. 13. 09:41
6/12 anonim válasza:
Akkor kit akarsz még tőle, ha eltűnt?
7/12 A kérdező kommentje:
Nem szó szerint tünt el, csak alig válaszol. Inkább az a jogos kérdés, hogy mi a francért mennek fel lányok erre az alkalmazásra, ha nem gondolják komolyan. Nem is tudom már, hány csaj gondolta meg magát a találkozó elötti legutolsó pillanatban. Komolytalanok.
2017. szept. 13. 10:32
8/12 anonim válasza:
Nem mindenki élete párját keresi ott. Nemtől független ez. Én hasonló férfiakkal találkoztam.
9/12 A kérdező kommentje:
Én se életem párját keresem. A nök szerint aki randizik, az élete párját keresi? Milyen hülye gondolkodás ez?
2017. szept. 13. 11:52
10/12 anonim válasza:
Küldd el a facebookját a Rigóbácsonak majd ő megcsiripeli a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!