Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztál már hasonmásoddal? Akivel akár ikrek is lehetnétek.
A pasim exe kívülről nagyon hasonlított rám. Ugyanolyan szőkésbarna haja és zöld szeme volt. Rémesen kiakadtam ezen, és ezért befestettem a hajam platinaszőkére. Attól a csajtól full ki voltam, nem voltam hajlandó a hasonmása lenni. Ellenségek voltunk, és ő is befestette, de oppá, neki naon elcseszték, és emlékszem, tiszta ideg volt, alig mert kimenni az utcára. Megmondtam neki, hogy azok, akik azért mások idegesítéséért próbálkoznak, így járnak. Akkor megvert a csaj, de ez már egy másik történet. A ribi utána göndöríteni kezdte a haját, ami egy kicsit szebbé tette a rémesen elbénázott festést, de nem is baj, mert nekem amúgy is egyenes, +még vasalom is, ezért már nem volt klónom. Ez fél éve történt.
15/K
Igen, néhány éve a metrón. Felszálltam és ott ült. Akkor értettem meg a "nem hiszek a szememnek" kifejezés értelmét.
Kicsit később ő is észrevett és pont olyan döbbent fejet vágott, mint én. De szó szerint :D
Kicsit sajnálom, hogy nem szólítottam meg, de nagyon megzavart a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!