Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől lesz gyerekes egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz gyerekes egy férfi?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom hogy nők problémája a féfiakkal hogy infantilisek. Mi számít gyerekesnek/éretlennek a nők szemében?
tegnap 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Pl. maga ez a kérdés. Tisztában kéne lenni azzal milyen egy éretlen férfi(/nő).
tegnap 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Ami a férfi szemében a nőnél...
tegnap 19:25
 3/8 anonim válasza:
76%
Mindenkinek más, nekem ha gamer, anime sorozatokat néz, akcióhős vagy anime figurákat gyűjt, ehhez mérten öltözködik.
tegnap 19:38
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
#3 Ha ezzel telik minden este, ha a gép fontosabb nálam, ha csak erről tud beszélni, ha emiatt nincs közös program, ha csak erre épül a közös program. Ha kerüli a konfliktusok, problémák megoldását, ha halasztgat, ha nem képes nyíltan, őszintén kommunikálni, ha gyáva. Ha elvárja, hogy babusgatva legyen, ha nem lehet rá számítani, ha megbízhatatlan. És még sorolhatnám.
tegnap 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:
34%

3-4 jól leírta.

+ Lego.

tegnap 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Pl. ha érzelmileg éretlen az illető. Ha nem tudja normálisan kezelni a saját érzelmeit, sőt, talán fel sem ismeri vagy letagadja még maga előtt is őket. Az rendben van, hogy mindenkinek vannak xarabb napjai, pillanatai, de ha egyik nap cukimuki, a másik nap meg látszólag minden ok nélkül rám vágja az iroda ajtaját, mert besértődött valamin, aztán még tőlem várja, hogy én kérjek tőle bocsánatot (a vélt sérelmeiért, amikről kommunikálni sem tud, vagy nem hajlandó), akkor az az én szememben éretlen, legyen nő vagy férfi.

Az is éretlen, aki annyira el van telve önnön magával, hogy folyton azt várná, hogy ajnározva legyen, meg körül legyen ugrálva, aztán ha ez nincs meg, akkor átvált bunkó üzemmódba vagy ami még rosszabb, nekiáll pejoratív módon minősítgetni a haverok előtt, mert pl. nem adtam neki 5 perc után csókot, stb. (Ezt csak a példa kedvéért írtam... Azt hiszem, lehet érteni, hogy kb. mire gondolok.)

Az is éretlen, aki nem vállalja a felelősséget a tetteiért, hanem állandóan másokat hibáztat mindenért. Persze, mindenkinek vannak traumái, akár a szülei ,akár ismerősei, munkatársai, stb. által, és persze, áldozatok áldozatai vagyunk, de van az a pont, amikor igenis rá kell tudni jönni és el kell tudni fogadni, hogy úgy istenigazából mindenki saját magáért a felelős. Mert lehet, hogy Icuka nagyon meggyőzően ajánlotta az egy számmal kisebb, szakadt farmert, mert az milyen menő, de te voltál az, aki végül megvetted, aztán dobhattad ki, mert igazából hülyén állt rajtad...

tegnap 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:
24%

Focirajongás szokott kifejezetten gyerekes viselkedést eredményezni

"Ki nem ugrál büdösbogár" kántálás, verekedés "mer az les vót", röhejes "kedvenc focista öltözék" (FTC póló, FTC gatya, FTC sapka, FTC cipő, FTC zokni, FTC alsógatya, FTC óvszer a farkon (de a wc papír azért újpestes)

"Köszönöm istenem, hogy nem vagyok fradista" póló viselése.

Évtizedes sértődés, mert "A Ronaldo szabálytalan volt és 11-est kellett volna, hogy kapjon a Juventus". "Éáó" "ének" kántálása stb.

tegnap 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem amit a 3-as leírt nem gyerekes. Gyerekes az, aki idióta, felelőtlen, megbízhatatlan.
tegnap 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!