Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gyerekes nő vagy egy gyerekes férfi van nagyobb hátrányban, amennyiben hosszútávú komoly kapcsolatot keres?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok vagy mit tapasztaltok erről?
ma 13:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Attól is függ mekkora a gyerek, de inkább a nő, mert általában nála van életvitelszerűen a gyerek.
ma 13:53
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Nő. Legtobb esetben veluk elnek a gyerekek, apu elvan, mint Marci hevesen.
ma 14:00
 3/15 anonim ***** válasza:
41%
Mindkét nemnél más az ok, ami megnevezhető hátrányként, ha gyerek van. Hogy kinek nehezebb? Mindenkinek, de a kérdés összetett, mert sok egyéb tényező is befolyásolja az esélyeket.
ma 14:13
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Hosszú távú, komoly kapcsolat keresésekor mindig a nő van hátrányban. Ha ehhez még gyerek is társul, hatványozottan.
ma 14:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A nő, mivel általában a nők nevelik a gyerekeket. Csak olyan férfi jöhet szóba aki így is együtt élne velük.
ma 14:27
 6/15 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ez nem fekete-fehér. Aki elvált és gyereke van, az ilyen párt keressen magának. Akkor nem téma, hiszen a másiknak szintén van gyereke.

Én még azt se mondanám, hogy nehezebb gyerekkel párt találni, mint gyerek nélkül.

ma 14:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Találni lehet, hogy talál. De az a kérdés, hogy mit bír ki az a kapcsolat. Statisztikák szerint az elvált nők gyerekkel általában már ritkán mennek másodszor férjhez. Sok konfliktust szülnek a gyerekek. Ha a nő a férfit védi, elhidegülnek a gyerekei, ha a gyerekeket, lelép a férfi. Az arany középutat nehéz megtalálni.
ma 15:31
 8/15 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem a férfi.

Egy gyerekkel rendelkező nő simán talál olyan férfit, aki elfogadja a gyereket/neki is van/ezen felül is szeretne még.

A nők kevésbé elfogadók, sok nem is akar utódot, és a folyton jelenlévő exfeleséget sem viselik el.

ma 16:00
 9/15 anonim ***** válasza:
Sztm ez nem nem függő, hanem inkább körülmények...
ma 16:05
 10/15 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem annak ellenére, hogy általában a nők nevelik a gyereket, mégsem ők vannak nagyobb hátrányban. A nők ugyanis sokkal kevésbé fogadják el a hozott gyereket, mint a férfiak. Nálam ez úgy nézett ki, hogy megláttam egy jóképű pasit gyerekkel, akkor csak egy apát láttam, és nem egy hímnemű egyedet. Ez a mai napig is így van, de az én korosztályomban már nincsenek gyerektelen pasik, sőt, unokák is vannak, ami még rosszabb. Szerintem egy elvált apucinak exanyuci még mindig fogja a t****két.
ma 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!