Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gyerekes nő vagy egy gyerekes férfi van nagyobb hátrányban, amennyiben hosszútávú komoly kapcsolatot keres?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok vagy mit tapasztaltok erről?
tegnap 13:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Kb. ugyanolyan reménytelen a helyzetük.
tegnap 16:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szinte az összes gyerekes nő és férfi ismerősömnek van párja.
tegnap 16:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkel nincs tiszta lap, már sokkal nagyobb kompromisszummal lehet csak találni valakit.
tegnap 16:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Körülmény és elvárás függő mindkét nemnél.
tegnap 17:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkettő.
tegnap 17:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes nőként hasonló a hasonlóhoz elv alapján gyerekes férfiakkal próbáltam ismerkedni, de előbb-utóbb mindig kiderült miért is váltak el tőlük. Ki tudja, lehet, peches vagyok.
tegnap 19:54
 17/17 anonim ***** válasza:

16 nekem nem volt gyerekem és gyerekessel jöttem össze, lett közös gyerek, de még a lánya is nálam maradt amikor szétmemtünk. Amióta van gyerekem nem volt gyerekes párom (egy 6 éves kapcsolat, ő meghalt és a mostani).

Szóval sztm nem jelent semmi semmit..

tegnap 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!