Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 30 fölött vagyok, és még nem volt hosszútávú kapcsolatom, mennyire reális, hogy még legyen, és megházasodjak, családom is legyen?
Tudom, hogy elvileg semmi lehetetlen nincs benne, de mégis arról van szó, hogy ez egy teljesen más életforma, mint amit eddigi életemben megszoktam, és már túl vagyok azon az életkoron, amikor az embernek ez az életformaváltás természetesen jön és könnyen alkalmazkodik hozzá. Nem éltem még együtt valakivel, nem osztottam meg az életemet valakivel, nem osztoztam valakivel az ő problémáin is. Nem tanultam meg ezt a fajta alkalmazkodást, másik életébe beletanulást.
Most 32 vagyok. Félek, hogy elszállt felettem az idő. Ahogy nyilván az se véletlen, hogy eddig nem volt ez meg. Rengeteget randiztam, de csak nagyon rövid párkapcsolataim voltak, és abból se sok, mindezt szorongásos betegség miatt. Nagyon szeretnék ebből kitörni, de ehhez olyan minőségi változás kellene, kb. ki kellene, hogy cseréljék a lelkem, ami nem tudom, mennyire reális, hogy eljöjjön az életemben.
Sajnos 30 felett nagyon nehéz és nem azért mert a férfi ne tudna jó társ, partner lenni, hanem azért mert a szelekció amiből "válogathat" ( azért idézőjel mert a nő választ és nem a férfi ), az teljesen lecsökken 30-ra.
30-ra elkelnek a normális, rendes, igényes, értelmes és csinos nők. Van nyilván "maradék" ( leftover, 2nd hand stb. ), de sajnos ezek a nők tele vannak olyan lelki sérülésekkel ami miatt maximum jóval idősebb vagy 14-20 közötti 60 kilós tinifiúk játszanak náluk, de a 30-as korosztály nem.
Aztán nyilván vannak a kövérek, igénytelenek és a fogyatékosok, de nincs alternatíva.
Ökölszabály: ha egy nő nem kelt el 30 éves korára akkor valami kőkemény baj van vele.
Ökölszabály a férfiakra: ha nem kelt el 30 éves korára, akkor utána simán el tudna csak nincs kivel ( ld. ökölszabály 1 ).
Szóval ez van aranyapám, drága bogaram. Nincs esélyünk 30 felett már. Lefőtt a kávé.
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!