Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált anyukák, maximum hány gyerekes elvált férfival ismerkednétek?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha egy férfinak 3-4 gyereke van, az kizáró ok?ma 10:25
3/12 anonim válasza:
Nők nem szeretik ha egy férfinak vannak gyerekei, nem számít, hogy nem kicsit, és nem vele élnek. Nem egyszer ért véget ezen a ponton az ismerkedésem, persze az ő gyerekét, vagy gyerekeit fogadjam el, meg, hogy azok mindig fontosabbak lesznek mint én, de ezt már a férfival szemben nem szeretnék elnézni. Láttam olyan társkeresős profilt, ahogy nem ezekkel a szavakkal, de leírta a nő, hogy nála olyan pasi ne is próbálkozzon akinek van gyereke.
4/12 anonim válasza:
Szerintem ez nem gyerek függö főleg nem ebben a témában.irj ha érdekel a zobbi
5/12 anonim válasza:
Ha a nőnek van már gyereke azt a gyerek nélküli férfi az fogadja el! És költsön rá.
Ha a férfinak van gyereke az ugyan akkora hátrány, mintha kövér lenne. Azaz szóba se állnak vele.
6/12 anonim válasza:
Én kizárólag gyermekes férfival volnék hajlandó ismerkedni, szóval 5-ös nincs igazad, vannak még elfogadó nők. Nem a gyerekek számától függ, hogy ismerkednék-e egy gyerekes férfival, hanem a viselkedésüktől. Ha 3 jól nevelt gyereke van, az sokkal jobb, mintha egy hisztis, követelőző, visszadumáló, stb. gyereke.
7/12 anonim válasza:
Kedves 5-ös, én gyermektelen nőként jöttem össze egy 6 gyerekessel, mára már hét van neki.
8/12 anonim válasza:
Függ a pasitól, ha 1 gyereke van, de azt állandóan a nyakamba varrná, akkor 1 gyerekessel sem. Ha 5 gyereke van, de a minimumon felül nem kell velük foglalkoznom, akkor felőlem 5 gyereke is lehet.
9/12 anonim válasza:
Nem akarok ismerkedni senkivel, függetlenül attól, van-e gyerek vagy nincs. Elég volt a csalódásokból, már nem kell több süket duma, hitegetés, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!