Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, hogy gyerekes nőtől semmit nem akarok?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok. Tegnap volt életem legkínosabb randevúja. Kávézni voltam a lánnyal ez volt a 2. alkalom, hogy találkoztunk. Egyszer csak rám borította, hogy tudja ciki eddig nem mondta el de van 2 gyereke. Viszont neki csak ez a 2 lesz soha soha többé nem válal megint gyereket mert a férfiak megbízhatlanok. Azért csak most mondta el mert azt akarta őt ismerjem meg és ennek tükrében tudjunk beszélni. Mondtam neki, hogy értem mit szeretett volna de nekem ez innentől tárgytalan. Egyrészt az elején kellett volna mondania mert ez időrablás volt mindenkinek. Másrészt nem akarok semmit olyan nőtől akinek gyereke van. Elköszöntem, fizetem, otthagytam, tiltottam mindenhol. Ma reggel kaptam 2 nagyon "kedves" barátnőjétől is üzenetet, hogy egyrészt egy éretlen kis patkány vagyok másrészt hihetetlen mennyire összetörten a barátnőjük szívét.

Igazából nem túlzottan hat meg de nem értem mit várt mikor nem mondta, hogy gyereke van utána még rám borított mindent.

nov. 12. 08:31
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
91%

Egyáltalán nem baj!

Inkorrekt dolog volt a lánytól, hogy nem mondta el az elején ezt a dolgot!

Nőként mondom, hogy jogosan tiltottad le!

Ez nem egy kis dolog, amit csak úgy ráér valaki közölni a későbbiekben.

27 éves vagy, előtted az élet, bolond lennél gyerekes nővel kezdeni.

nov. 12. 08:35
 2/47 anonim ***** válasza:
91%
Ha mondjuk nem ezzel indítja a csetelést, azt még megértem. De onnantól, hogy komolyodik a beszélgetés és találkozó felé halad, ott legkésőbb el kellett volna mondania. Nem is értem, mit várt. Itt nem te vagy a sáros. Nekem is vannak gyerekeim, el se tudom képzelni ezt a szitut, hogy második randin nyögjem ki, hogy vannak.
nov. 12. 08:40
 3/47 anonim ***** válasza:
96%
Ne foglalkozz véle.
nov. 12. 08:40
 4/47 anonim ***** válasza:
29%

Nekem az a kérdés, hogy milyen korúak a gyerekek?

A kisgyerekekhez nem értek, de ha van egy 12 éves fia, az már más, mert azzal lehet beszélgetni, az már önállóbb nem kell 0-24-ben vele foglalkozni.

Na, meg 1 gyerek azért jobb lenne, mint 2...

"Egyszer csak rám borította, hogy tudja ciki eddig nem mondta el de van 2 gyereke."

Számomra ezzel nincs semmi probléma. A gyerek sajnos a nőknél számos esetben hátrány, szóval érthető, hogy nem akar minusszal indulni. Én is taktikus ember vagyok, szal a többséggel ellentétben én nem ítéltem volna el.

"Viszont neki csak ez a 2 lesz soha soha többé nem válal megint gyereket mert a férfiak megbízhatlanok."

Ez is rendben van, viszont komoly kapcsolat kizárt. Mert én szeretnék (a jövőben) gyereket, ráadásul egy egészséges lelkületű nőtől.

nov. 12. 08:43
 5/47 anonim ***** válasza:
94%

Jól tetted. Nem tudom, mégis mit várt? Ez nem olyan dolog, ami mellett csak úgy el lehet menni. Jogod van azt választani, aki neked megfelel, 27 évesen ki akarna a nyakába egy komplett családot? A barátnők meg foglalkozzanak a saját életükkel.

N

nov. 12. 08:44
 6/47 anonim ***** válasza:
96%
Jól tetted, semmi baj. Nekem már az is vészcsengős mondat, hogy "a férfiak megbízhatatlanok". Akkor mi a facér randevúzik?
nov. 12. 08:53
 7/47 anonim ***** válasza:
87%

"a férfiak megbízhatatlanok" de azért lett két gyereke... hmmmmmmmmmm

Gondolom mindegyik másik apától van.

Jól tetted amúgy kérdező, hogy nem foglalkozol vele, aki hazugsággal, sunyisággal indítja az ismerkedést ezt érdemli.

nov. 12. 08:59
 8/47 anonim ***** válasza:
92%

Én is váltam, két gyerekkel. De soha eszembe nem jutott volna eltitkolni őket. Pont azért, hogy akinek ez gond, azzal ne raboljuk egymás idejét. Pl online társkeresőn leírtam a bemutatkozásban is.

Ettől még mi ketten ismerkedtünk, hónapokig nem is találkozott a párom és a gyerekeim. Sőt utóbbiaknak azt se kellett tudni, hogy randizgatok valakivel.

Ne te érezd magad rosszul. A nő nem volt korrekt veled. Gondolom, arra játszott, hogy ha megkedveled, akkor már nem fog érdekelni egy ilyen kis apróság...

Ez viszont a jelleméről is sokat elmond.

A másik, mondjuk én 35 évesen ismerkedtem, de nekem egyértelmű volt, hogy már a legelején tisztázzuk, hogy kinek mik a hosszú távú tervei. Aki még családalapítást tervezett, akart volna saját (közös) gyereket, azzal le is zártam a beszélgetést. Ez olyan kérdés, ahol nincs kompromisszum.

Plusz egy kis lábjegyzet: aki szerint minden férfi megbízhatatlan disznó, annak minek kell egy otthonra? Már csak ez a mondat elég lenne, hogy azt mondd, hogy viszlát.

Mondjuk nekem helyből off az is, aki ezek után rám uszítja a barinőket, csak mert ő már mindenhol tiltva van.

Ez úgy kb 4 kizáró ok volt, szinte a legkisebb probléma, hogy van két gyereke.

Jól döntöttél, más véleménye ne érdekeljen.

nov. 12. 09:00
 9/47 anonim ***** válasza:
89%
Nőként nem bírom elviselni, mikor más nők kiborulnak azon, hogy az ő gyereküket nem szeretné más férfi a nyakába venni. Mit nem lehet ezen megérteni? Amúgy én sem akartam soha olyan férfit, akinek gyereke van, egyetlen alkalommal adtam egy esélyt a dolognak, mert nagyon tepert a fickó, de két randevú után meguntam, hogy csak a gyerekekről lehet beszélgetni és rólam szó sem esik. Biztos van, aki szívesen vállalja a pótanyuka szerepét úgy, hogy közben ő le van ejtve, de az nem én vagyok.
nov. 12. 09:01
 10/47 Kólauborkával ***** válasza:
62%

Én ugyan így vagyok vele. Nehogy már te legyél a kretén, mert ő fiatal korában meggondolatlan volt, azt most meg ott van gyerekekkel az apjuk nélkül.

Mindennek meg van az ára, a gyerekes nők elesnek sok olyantól, aki nem akarja más gyerekét nevelni, ezt hívják a következmények viselésének.

nov. 12. 09:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!