Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, hogy gyerekes nőtől semmit nem akarok?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok. Tegnap volt életem legkínosabb randevúja. Kávézni voltam a lánnyal ez volt a 2. alkalom, hogy találkoztunk. Egyszer csak rám borította, hogy tudja ciki eddig nem mondta el de van 2 gyereke. Viszont neki csak ez a 2 lesz soha soha többé nem válal megint gyereket mert a férfiak megbízhatlanok. Azért csak most mondta el mert azt akarta őt ismerjem meg és ennek tükrében tudjunk beszélni. Mondtam neki, hogy értem mit szeretett volna de nekem ez innentől tárgytalan. Egyrészt az elején kellett volna mondania mert ez időrablás volt mindenkinek. Másrészt nem akarok semmit olyan nőtől akinek gyereke van. Elköszöntem, fizetem, otthagytam, tiltottam mindenhol. Ma reggel kaptam 2 nagyon "kedves" barátnőjétől is üzenetet, hogy egyrészt egy éretlen kis patkány vagyok másrészt hihetetlen mennyire összetörten a barátnőjük szívét.

Igazából nem túlzottan hat meg de nem értem mit várt mikor nem mondta, hogy gyereke van utána még rám borított mindent.

nov. 12. 08:31
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
94%
Hihetetlen számomra, furcsa hogy ilyen van. Azt nem értem valaki miért keveri bele magát ilyen kellemetlen helyzetbe szándékosan. Sajnálom a gyerekeit, gondolom még picik aztán majd rajtuk veri le, hogy nem talál magának férfit. De az ilyenből simán azt is kinézem elhagyja őket egy férfiért. Egyébként semmi baj nincs ezzel férfiak többsége főleg 30 alatt nem áll le gyerekessel. Nem is kell, az lenne rossz ,ha esélyt adnál, utána meg emiatt szakítanál, mert rájössz neked ez mégsem ok. Mindenkinek szíve joga ezt eldönteni.
nov. 12. 10:24
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi gond. Ő volt a balfaxx. Rengeteg ember nem szereti a gyerekeket és sajátot sem akar, nem hogy masét elviselni. Ha már ennyire titkolja a gyerekeit, akkor lehetne annyi esze hogy beszélgetés során rákérdez hogyan viszonyulsz a gyerekekhez. Már itt kiderült volna, hogy nem egymást keresitek.

Ezt leírnám a barátnőinek is plusz ezt;

Ki is az éretlen, patkány? Te, aki őszintén vállalod magad, vagy anyuka, aki titkolja a gyerekeit?

nov. 12. 10:54
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Jogos volt, azért ez egy fontos dolog, illet volna megemlítenie ismerkedés alatt. Hacsak nem két mondatváltás után találkoztatok. 😅

De amúgy szerintem se foglakozz vele, mindenkinek joga van eldöntenie kivel ismerkedik.

nov. 12. 11:06
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi gond.
nov. 12. 12:16
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem köszönd meg inkább, hogy egy tapasztalattal több, mert legközelebb el se jutsz a személyes találkozóig, amíg valaki erről a kérdésről nem nyilatkozik, és a két sárkány üzenete is megerősített abban, hogy az ilyen nőt messziről kerülni kell, nem a te veszteséged.

Mennyit hazudhatott össze-vissza, ha legkésőbb az első randin semmilyen információfoszlányból nem derülhetett ki, hogy nem független...mert nyilván csak beszélgettetek munkáról, időbeosztásról, szabadidő eltöltéséről, stb. és ennek során sem volt nyoma annak, hogy mellesleg van két kölyke...Szerintem ez félelmetes, hogy mekkora haditervet főzhetett ki, mennyit ferdíthetett és hazudhatott, hogy behálózzon, utána meg még sértetten a barátnőit is ráduszítja, mert képtelen szembenézni azzal, hogy ő a szégyentelen és az alamuszi...ez kemény...

nov. 12. 12:52
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
#35 Pont ezért kérdeztem, hogy vajon meddig ismerkedtek, míg találkozóra került sor és miről beszélgettek, ha ilyen fontos témát ki tudott hagyni.
nov. 12. 13:13
 37/47 anonim ***** válasza:
94%

Nem behálózni akarta, csak buta. Anyám is így ismerkedett. Csak hónapok után vallotta be, hogy van 2 gyereke, akikból az egyik kiskorú és vele él. Nyilván nála is leléptek a pasik, és én voltam a hibás hogy nem kellett senkinek. Hallgatthattam éveken át, hogy én üldöztem el a pasijait (akikból max 1et láttam személyesen, mert rájuk nyitottam..)

Ugyanaz volt az elképzelése, mint a kérdező randi partnerének, hogy majd őt megkedvelik és nem fog számítani az a kis "hiba" hogy van gyereke.

Nem tudom, miből hiszik hogy ennnyi idősen annyire vakon bele szeretnek majd, hogy elnézik majd nekik azt is hogy ilyen nagy dologban hazudoznak. Max a szappanoperákban van ilyen vak szerelem.

nov. 12. 13:14
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel baj, nem akarsz, nem tudnál szeretni 2 tök idegen kölyköt, ez van.
nov. 12. 13:21
 39/47 anonim ***** válasza:
50%

Megkérdezhetem te hány éves voltál ekkor?

nov. 12. 13:27
 40/47 anonim ***** válasza:
91%

Ad 1.: Ezért nem ismerkedtem soha interneten. Hanem a kapcsolataim úgy alakultak, hogy már elve azért ismertem a másikat baráti körből, közös hobbi kapcsán, egyetemről, stb. Így pontosan tudom, hogy kinek van gyereke és kinek nincs.

Ad 2.: Én sem jönnék össze gyerekes férfival, akkor sem, ha szeretne még gyereket. Egyszerűen nem akarok senkinek a "pótmamája" lenni. Szeintem érthető indok fordított esetben is, ha egy férfi nem akarja egy más férfi gyerekeit nevelgetni. Ilyen esetben nincs értelme a kapcsolatot erőltetni.

nov. 12. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!