Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, hogy gyerekes nőtől semmit nem akarok?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok. Tegnap volt életem legkínosabb randevúja. Kávézni voltam a lánnyal ez volt a 2. alkalom, hogy találkoztunk. Egyszer csak rám borította, hogy tudja ciki eddig nem mondta el de van 2 gyereke. Viszont neki csak ez a 2 lesz soha soha többé nem válal megint gyereket mert a férfiak megbízhatlanok. Azért csak most mondta el mert azt akarta őt ismerjem meg és ennek tükrében tudjunk beszélni. Mondtam neki, hogy értem mit szeretett volna de nekem ez innentől tárgytalan. Egyrészt az elején kellett volna mondania mert ez időrablás volt mindenkinek. Másrészt nem akarok semmit olyan nőtől akinek gyereke van. Elköszöntem, fizetem, otthagytam, tiltottam mindenhol. Ma reggel kaptam 2 nagyon "kedves" barátnőjétől is üzenetet, hogy egyrészt egy éretlen kis patkány vagyok másrészt hihetetlen mennyire összetörten a barátnőjük szívét.

Igazából nem túlzottan hat meg de nem értem mit várt mikor nem mondta, hogy gyereke van utána még rám borított mindent.

nov. 12. 08:31
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
96%

Nőként mondom, hogy ez nem normális. Ő volt az, aki ilyen fajsúlyos dolgot sunyi módon elhallgatott addig, amíg ki nem alakult már valami, és a korrekt visszautasítás után a barátnőid küldi rád, mint vmi 8éves az anyukáját arra, aki meghúzta a haját a suliban? Szánalmas dolog.

Teljesen megértelek, hogy nem akarsz más gyerekével foglalkozni. Én speciel sajátot sem akarok, és én is direkt úgy szűrtem társkeresőn.

nov. 12. 09:29
 22/47 anonim ***** válasza:
28%
#21 Oh, vigyázz, mert a hozzánk hasonló felfogású embereket itt darabokra cincálják.
nov. 12. 09:29
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nincs igazad. Írtam, hogy 35 évesen ismerkedtem, elváltan, két gyerekkel. De akinél kérdezés nélkül nem derül ki ilyen, hogy gyereke van, elvált, netán még házas, stb, azokat a legjobb egyszerűen elfelejteni. Ezt nem a másiknak kérdezi meg, ezt te mondod, önként. Rákérdezni meg elég fura is lenne első randin, nem gondolod?

Jobb, ha a randiig el se juttok, ha ezekben van kizáró ok. Én még a macskát is megemlítem, és aki allergiás rá, azzal sem fogok ismerkedni. De volt, aki eltitkolta, és majdnem megfulladt a lakásban. Hát kösz, ezért kár volt heteket egymásra pazarolni.

Főleg online: eleve arra való a beszélgetés, hogy ezeket ki tudjátok szűrni, és mire eljuttok a személyes találkozóig, addigra képben legyetek, hogy érdemes-e belevágni.

nov. 12. 09:31
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

"Ma reggel kaptam 2 nagyon "kedves" barátnőjétől is üzenetet, hogy egyrészt egy éretlen kis patkány vagyok másrészt hihetetlen mennyire összetörten a barátnőjük szívét."

Nem tudom eldönteni, hogy a gyerekek eltitkolása vagy ez a gázabb. Bezzeg ha fordítva történt volna, te lennél a legszemetebb ember a világon.

nov. 12. 09:32
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Sokat elmond róla, hogy a saját gyerekeit titkolta el. Más nő már a bemutatkozóban feltünteti, hogy gyerekes anya. Örülj, hogy hamar kiderült milyen is ő. Amúgy nagyon nevetséges a barinőjével együtt. Személy szerint kiröhögtem volna.
nov. 12. 09:35
 26/47 anonim ***** válasza:
95%
Alap. Nekem se kéne gyerekes partner. 30-40 felett is vannak gyerek nélküli emberek, csak jól szét kell nézni. Huszonévesen meg bőven válogathatsz.
nov. 12. 09:35
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Valaszolj a bararnoinek, hogy mennyire osszetort a szived, amiert hazudott
nov. 12. 09:46
 28/47 anonim ***** válasza:
0%

Nem volt korrekt a nő.

1, lehet tetszettél neki igazán és tudta ez hátrány

B, vagy meg akarta kedveltetni magát és azt hitte majd fizetsz a gyerekei nevelésébe ha összejöttök

De nyilván az igaz hogy 27 évesen közelebb lehetsz a kisfiúhoz mint az érett féri gondolkozáshoz. Téged még a bulik, kötetlen dugas , új iPhone meg a hobbik érdekelnek. Te nem csak idegen nő gyerekeivel nem akarsz foglalkozni! Hanem sajátot sem akarsz, mert az elveszi a pénzedet és a szabad idődet is.

nov. 12. 10:11
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

# te is csak egy frusztrált egyedülálló szülő lehetsz, mert a felét már hozzáképzelted a mondandódhoz, szó nem volt ilyesmiről

Aki nem akar gyereked, az a te szemedben éretlen. Én meg pont azt tartom érettnek, aki még azelőtt el tudja dönteni, hogy akar-e gyereket és felelősségteljes döntéseket tud hozni, mielőtt késő lenne.

nov. 12. 10:19
 30/47 anonim ***** válasza:
86%
28: ez tipikusa ősanya/ősapa demagóg duma. Attól még nem lesz sem felszínes ember vki, sem k...a, hogy nem akar még vagy egyáltalán gyereket. Nekem 35 évesen pl. összesen 2 párkapcsolatom volt, és azon kívül nem is feküdtem le senkivel (és van több olyan anyuka ismerősöm, aki több f...t fogott életében, mint kilincset, sőt olyan is van közöttük, aki gyerekvállalás után, még kapcsolatban... ... ...). A márkás dolgok sosem érdekeltek, iPhone-om, luxustáskáim, játékkonzolom sosem volt, bulizni szökőévente egyszer járok, ellenben rengeteget olvasok, járok színházba, művészfilmeket nézek, múzeumba járok, kirándulok-túrázom, önkénteskedem.
nov. 12. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!