Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, hogy gyerekes nőtől semmit nem akarok?
27 éves férfi vagyok. Tegnap volt életem legkínosabb randevúja. Kávézni voltam a lánnyal ez volt a 2. alkalom, hogy találkoztunk. Egyszer csak rám borította, hogy tudja ciki eddig nem mondta el de van 2 gyereke. Viszont neki csak ez a 2 lesz soha soha többé nem válal megint gyereket mert a férfiak megbízhatlanok. Azért csak most mondta el mert azt akarta őt ismerjem meg és ennek tükrében tudjunk beszélni. Mondtam neki, hogy értem mit szeretett volna de nekem ez innentől tárgytalan. Egyrészt az elején kellett volna mondania mert ez időrablás volt mindenkinek. Másrészt nem akarok semmit olyan nőtől akinek gyereke van. Elköszöntem, fizetem, otthagytam, tiltottam mindenhol. Ma reggel kaptam 2 nagyon "kedves" barátnőjétől is üzenetet, hogy egyrészt egy éretlen kis patkány vagyok másrészt hihetetlen mennyire összetörten a barátnőjük szívét.
Igazából nem túlzottan hat meg de nem értem mit várt mikor nem mondta, hogy gyereke van utána még rám borított mindent.
#5 vagyok. Gyanítható, hogy a lány már kétszer is megpróbált (sikertelenül) gyerekkel férjet fogni. Erre utal a férfiakról alkotott lesújtó véleménye. Mint ahogy mások is írták, alattomos módon arra számított, hogy ha már kialakult valami, akkor a kérdező nem fog kihátrálni. Nagyon buta, primitív lány lehet, ő is, meg a barátnői is. Az ilyentől menekülni kell.
N
Két személyes találkozás még nem egy nagy kapcsolat. Hogy csak a másodikon mondta el a gyerekeket, abban semmi gond nincs, de abban sem, hogy te erre azonnal megszakítod az ismerkedést. Miért kezdenél bármit is egy kétgyerekes anyával? (Lefeküdni csak úgy ... az lenne igazán mocskos átverés. Ámbár sok férfi bevállalta volna, talán a nő sem lett volna ellene - de tisztességtelen.)
Ez így szerintem mindkét részről korrekt. Ennyi volt, nem akartok semmi többet - kész. A hülye liba barátnők meg le vannak sz...a. (Már az is meredek, hogy ilyen túlságosan be voltak avatva az illető nő magánéletébe, hogy még írni is tudnak neked. Ők aztán totál nem számítanak.)
Jobb, hogy megszabadultál a nőtől, semmitérő az ilyen.
Meggondolhatta volna jobban, hogy kinek szül gyereket, akkor most nem lenne gondja. De biztos a nőkbálványa menő toppasi kellett neki, a normálisakat meg lekoptatta. Most jogosan szív, a kutya se sajnálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!