Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, hogy gyerekes nőtől semmit nem akarok?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok. Tegnap volt életem legkínosabb randevúja. Kávézni voltam a lánnyal ez volt a 2. alkalom, hogy találkoztunk. Egyszer csak rám borította, hogy tudja ciki eddig nem mondta el de van 2 gyereke. Viszont neki csak ez a 2 lesz soha soha többé nem válal megint gyereket mert a férfiak megbízhatlanok. Azért csak most mondta el mert azt akarta őt ismerjem meg és ennek tükrében tudjunk beszélni. Mondtam neki, hogy értem mit szeretett volna de nekem ez innentől tárgytalan. Egyrészt az elején kellett volna mondania mert ez időrablás volt mindenkinek. Másrészt nem akarok semmit olyan nőtől akinek gyereke van. Elköszöntem, fizetem, otthagytam, tiltottam mindenhol. Ma reggel kaptam 2 nagyon "kedves" barátnőjétől is üzenetet, hogy egyrészt egy éretlen kis patkány vagyok másrészt hihetetlen mennyire összetörten a barátnőjük szívét.

Igazából nem túlzottan hat meg de nem értem mit várt mikor nem mondta, hogy gyereke van utána még rám borított mindent.

nov. 12. 08:31
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
82%
Kíváncsi lennék a csajra és a barinőkre, ha mondjuk ezt az egészet úgy reagálod le, hogy semmi baj, neked is van titkod és elejtesz valami nagyon gáz sztorit, pl. hogy börtönben voltál betörésért, de már minden oké, ne aggódjon. Te lennél a legnagyobb szemét a világon. Csak addig ilyen nagyon megértőek és elfogadóak az emberek, amíg az ő érdekük úgy diktálja.
nov. 12. 09:08
 12/47 anonim ***** válasza:
8%

"Nőként nem bírom elviselni, mikor más nők kiborulnak azon, hogy az ő gyereküket nem szeretné más férfi a nyakába venni."

Nem elviselni nem bírod, hanem megérteni nem tudod.

Nem kívánom neked, hogy két gyerekes egyedülálló anyává válj, de aki olyan helyzetben van - igen, én ismertem ilyet! - annak nem ilyen "logikus" helyzet, mint gondolod.

#4 voltam

nov. 12. 09:16
 13/47 anonim ***** válasza:
94%
Le kell szarni,nyilván hülye lennél belemenni egy ilyenbe. Még korrekt is voltál,hogy nem azután hajtottad el miután párszor megdugtad.
nov. 12. 09:17
 14/47 anonim ***** válasza:
0%

Jó helyre jöttél, itt vállon fognak verekedni.

Részben igazad van, mert gondolom jópár évvel fiatalabb nálad, de 30 körül/felett már nem szokott felmerülni tabuként(csak későnérőknél tabu:), a legtöbb ember házas/elvált és van neki, vagy gyorsan szeretne gyereket. Te mindjárt harminc vagy.. Egyre kevésbé lesz tabu ez a dolog, és az lesz a fura, ha valakinek még nincs. Engem is meglepett annakidején, de főleg nőknél 30 körül már az extra, ha nincs, ezért nem is feltétlen baj, ha nem kerül szóba első alkalommal.. pláne, ha munkakapcsolat során ismeritek egymást, vagy valami hasonló helyről.

Majd belerázódsz. Fiatal lánynál tök oké, hogy nem számítottál erre, de 25-30 körüli nőnél már illene külön rákérdezned, ha neked ez vízválasztó. Ebben a korban már másokat nem zavar(de 30-35 körül leginkább nekik is van)..

Szerintem jogos, hogy elhajtottad, de neked kell kikérdezned, hogy van-e olyan dolga, ami zavar téged, mert felnőtteknél már nem olyan extra a gyerek, amivel elő kell hozakodni. Gondolom volt köztetek 3-5 év korkülönbség a javadra, de ha 30 körüli nővel kezdesz, azzal számolsz, hogy van gyereke, és az a normális.

nov. 12. 09:20
 15/47 anonim ***** válasza:
96%

#12 Tehát szerinted teljesen rendben van az, hogy valaki egy olyan fontos kérdésben, mint hogy két gyereke van, már rögtön az elején nem őszinte és nem képes megadni a választás lehetőségét a kérdezőnek, hogy eldönthesse, akar-e így is ismerkedni vele?

Nem azt írtam, hogy akinek gyereke van, ne ismerkedjen, de tegye ezt olyanokkal, akik nyitottak rá vagy szintén van gyerekük. De sunyi módon abban reménykedni, hogy majd megkedvel és akkor talán elfogadja a gyerekeimet, nem csak a kérdezővel szemben inkorrekt, de a gyerekeivel szemben is.

nov. 12. 09:23
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt megértem a nőt, hogy nem ezzel indított. Viszont ez már a második randevú volt, azaz az elsőnél illett volna elmondani. Igen, baromi nehéz újrakezdeni, azonban jobb sz elején tisztázni, mert azért van olyan férfi, aki elfogadja.

És fordítva is. Főleg ahogy idősödik az ember, hiszen senki nem várhatja, hogy 40 évesen olyan életed legyen, mint 20 évesen.

Nekem nincs gyermekem, de a Páromat a gyerekivel együtt szeretem, nekem ez nem probléma. A barátnőjük vagyok, hisz anyjuk már van.

N

nov. 12. 09:24
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
#16 vagyok - Bocs, a lényeget kihagytam, hogy azt is megértem, hogy 27 évesen nem szeretnél kétgyermekes anyával ismerkedni. Igen, nem mindegy a kor, az életszakasz...
nov. 12. 09:25
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
Ez szemét sunyi dolog volt a lánytól, én már csak emiatt is megszakítanám vele a dolgot. Az én páromnak van egy kisfia és tervezünk közöset is, szóval nálam nem kizáró ok a gyerek, de a sunyiskodás igen.
nov. 12. 09:28
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Az egó dolgozik bennük. Sunyi volt nagyon, azt hitte hogy majd hasra essel tőle. Hagyjad fortyogni a barátnőjével együtt. Egyébként ha még nem tiltott le megírnám a helyedben neki hogyha annyira imádja a barátnője akkor legyen vele párkapcsolatban és neveljék együtt a gyerekeit. Elvégre ő maga mondta, hogy a férfiak megbízhatatlanok. Nincs is rád szüksége. :DDD
 20/47 anonim ***** válasza:
84%
Hol ismerkedtetek meg? Hogyan jutottatok el az első randiig? Az első randin miről volt szó? Számomra elképzelhetetlen, hogy egy ilyen fontos dolgot titokban tartott, ezzel valahol azt is sugallja, hogy fontosabb neki egy pasit fogni, mint a saját gyerekei.
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!